Піца у Пабі Файного міста - ідеальне поєднання традицій та смаку

2021-11-17

Гадаєте, що італійська піца – це те, чим Вас уже не здивуєш, оскільки у своєму житті Ви вже спробували багато її різновидів? Паб Файного Міста доведе, що Ви помиляєтесь, оскільки Ви ще не замовляли нашу найсмачнішу піца в Тернополі!

 

Справжня італійська піца в Тернополі лише в пабі Файне місто

Піца ТернопільВ меню Файне Місто Тернопіль представлена лише справжня італійська піца, приготована за традиційними рецептами в найкращих італійських традиціях. Класична італійська піца – страва, яку полюбляє більшість дітей, підлітків та дорослих, тому наші майстерні та кваліфіковані піцейоли докладають всі зусилля, аби Ви, замовивши піца паб Тернопіль, отримали максимум задоволення!

В процесі приготування кожної представленої в меню файне місто піца ми використовуємо лише найсвіжіші інгредієнти, тому Ви можете переконані в абсолютній безпечності усіх наших страв:

  • Італійська піца «Маргарита» - справжня традиційна та найбільш відома італійська піца: томатний соус, сир моцарела, свіжий базилік, оливкова олія та сіль;
  • Файне місто піца «Капричоза»: соус на основі томатів або вершковий соус, моцарела, шинка, шампіньйони, помідори, базилік, часникова олія;
  • Файна піца Тернопіль «Салямі»: соус на основі томатів, салямі, помідори, моцарела, базилік;
  • Піца Файне місто «Прошуто» : томатний соус, сир моцарела, прошуто, томати в’ялені, рукола, сир пармезан та бальзамічний крем.
  • Піца паб Тернопіль «М’ясна»: соус на основі томатів, помідори, салямі, ковбаски;
  • Італійська піца «Сирна»: соус на основі вершків, моцарела, дор блю, пармезан, рукола, соус маріо.

 

Файна піца від пабу Файне місто – гарний вибір для веселого дозвілля!

Паб Файного Міста – ідеальне місце, щоб скуштувати файна піца та десятки страв сучасної європейської та української кухні. Ми завоювали цей статус завдяки створенню всіх необхідних умов для найкращого та безтурботного відпочинку:

  • найкраща та найсмачніша в місті файна піца Тернопіль та інші страви, що допоможуть втамувати голод вмить;
  • вишуканий інтер’єр та легка й затишна атмосфера, що дозволяє розслабитись з друзями після важкого робочого дня;
  • команда адміністраторів та офіціантів, що обслуговуватимуть Вас протягом всього періоду перебування в Файне Місто Тернопіль.
  • золоте співвідношення якості та вартості страв, що кожному по кишені.

Піца Файне Місто – чудовий вибір для тих, хто хоче відпочити та отримати масу позитивних емоцій! Очікуємо Вас щоденно з 11:00 до 02:00 за адресою м. Тернопіль, бульвар Тараса Шевченка, 23!

Наступна стаття >Наступна стаття