Переваги та особливості доставки їжі

2021-04-29

Сходити до крамниці, постояти там у черзі, витратити з годину-дві на власне приготування страв, а потім ще ж помити посуд... Але їжа на доставку допоможе врятуватися від повсякденних клопотів і звільнить кілька годин для якісного відпочинку! Все більше людей надають перевагу таким послугам, замовляють смачні страви з улюблених ресторанів.

Чому доставка їжі від Сім’ї ресторанів Файного Міста така важлива і корисна?

Доставка їжі ТернопільХтось не вміє готувати, хтось просто не хоче витрачати на це час, інші заклопотані на роботі. А ж всі люди хочуть раціонально і смачно харчуватися кожного дня. Саме тут Файна доставка їжі і стане у нагоді! Поки ми готуємо і веземо Ваші улюблені блюда, Ви можете зайнятися корисними справами, відпочити або просто побути з рідними.

Доставка їжі додому має безліч переваг та особливостей, що зробили цю послугу популярною серед людей різного достатку та інтересів:

  • Суттєве заощадження часу. Просто берете телефон або ноутбук, кілька кліків і вже згодом їжа буде на столі. Ніяких крамниць і плити, можна взагалі завчасно замовити, і після приходу до дому з роботи повечеряти.
  • Меню з доставки завжди під рукою. Варто встановити наш зручний і швидкий застосунок Faine Misto, в якому є меню всіх закладів. Окрім того, він запам’ятовує адреси доставлянь і зберігає історію купівель, щоб Ви могли швидко обрати улюблені страви.
  • Раптово завітали гості, а в холодильнику порожньо? Тоді потрібно заказати їжу у місті Тернопіль на сайті Файного! Хочеться влаштувати романтичну вечерю з другою половинкою? Суші і вино — ідеально! До речі, Файна доставка привозить не лише їжу, але й напої, тому проблем з організацією обіду, вечері або повноцінної вечірки не буде.

Смачна і доступна їжа у місті Тернопіль завжди чекає на Вас у кожному зі закладів мережі Файного Міста. Хочете ласувати нею вдома? Наш файний сервіс з доставки виручить! Тільки свіжоприготовані страви, для яких обираємо найкращі інгредієнти. Сім’я ресторанів Файного Міста подбала не лише про якість, смак і красиву презентацію, але й доступність меню. Наша доставка виручає ще й тому, що зараз непроста епідеміологічна ситуація в Україні. Наразі варто уникати відвідувань місць з великим скупченням людей, і доставлення страв дозволяє насолоджуватися ресторанною їжею вдома.

Доставка їжі в Тернополі: Файне не залишить нікого голодним!

Приймаємо замовлення на доставку до 21:20. Мінімальний чек для доставки їжі по Тернополю 200 грн, за місто — від 300 грн. Ви можете замовити страви з таких закладів: Нонаме, На Небі, ЯНГ, ПАБ і КЛУБ Файного Міста, Пасаж Адлера 13. На самовивіз мінімального чека немає.

У нас є безкоштовна доставка додому по місту Тернопіль при купівлі від 450 грн, і за місто від 500 грн. Докладніше за номерами: 098-055-77-11 та 068-055-77-11.

Наступна стаття >Наступна стаття