Паска на доставку - традиційна великодня випічка без турбот

2023-04-10

Випікати паску самостійно вдається не всім господиням. Перш за все, це пояснюється відсутністю вільного часу і активними темпами життя. Окрім цього, не завжди виходить отримати ідеальний смаколик: то тісто недостатньо піднялось, то смак бажає залишатись кращим. Але ж у цей великий день, коли за столом збираються найближчі та найдорожчі люди, так хочеться їх потішити ідеальною традиційною випічкою. І в таких випадках на допомогу приходимо ми, мережа ресторанів Файне місто. У нас ви маєте шанс купити паску, яка викличе не лише смакове, а й естетичне задоволення. Замовте її та прикрасьте нею святковий стіл або ж використайте в якості чудового подарунку, якщо маєте йти в гості. 

 

Яку купити паску пропонує СРФМ: огляд традиційних рецептів!

Щоб віддати шану традиціям та зібрати всіх найрідніших за пишним святковим столом, СРФМ рекомендує замовити паску, традиційний смаколик, який є невід'ємною частиною цього важливого дня. Наша Сім'я ресторанів Файного Міста пропонує вашій увазі випічку за різноманітними рецептами, а саме:

замовити паску

  1. Класичну. Для створення даного смаколика ми використовуємо рецепт бабусі Ліди, його ідеально відтворює її онук. Щоб отримати запашну, пухку та пишну пасочку, ми до неї додаємо свіженьке вершкове масло, родзинки, цедру апельсину, вялену журавлину та вишню, що витримуються в коньяку, карибському ромі та ванілі. Ніжна серединка та хрумка скоринка неодмінно підкорять ваші серця.
  2. Сирну. Паска, купити яку пропонуємо ми, насичена унікальним смаком завдяки застосуванню ніжного крем-сиру та вершків. Ще більш особливою її роблять наступні інгредієнти: оригінальний бельгійський білий шоколад, запашна ваніль, насичений ароматом коньяк, цукор, яйця, борошно, цедра лимона, родзинки, мигдалеві пластівці. Спробуйте цей традиційний смаколик самі та почастуйте ним близьких.
  3. Панеттоне. Якщо вас цікавить оригінальна паска на замовлення, виконана за італійською рецептурою, замовте панеттоне. У нас пропонується два варіанти виконання даного смаколика: з начинкою з шоколадної пасти і без. Перший неодмінно припаде до душі ласунам, адже коли ви розріжете страву, то побачите всередині нутеллу. Її перед подачею рекомендується розігріти протягом 30 секунд у мікрохвильовці для того, щоб начинка буквально витікала та ще більше насичувала випічку вишуканим смаком. 

Кожна паска, замовити яку ви можете у нас, випікається виключно за перевіреними рецептами, тому виходить ідеальною. Ви отримаєте на своєму столі вишуканий смаколик, від якого будуть у захваті всі гості.

Також читайте: Декілька причин замовити паску у Файному місті

 

Доставка пасок по всій Україні: Файне Місто дбає про кожного з вас, де б ви не були!

Не витрачайте часу на кухні, приділіть його краще близьким напередодні настання Великодня, довірте виконання всіх передсвяткових клопотів Сім'ї ресторанів Файного Міста. У нас пропонується доставка пасок не лише по Тернополю та передмісті, а й по всій Україні. Ми відправляємо добре запаковані смаколики популярним транспортним перевізником “Нова Пошта”. Терміни поставки залежать від вашого регіону. Паски для тернополян і мешканців ближніх сіл привозяться нашими досвідченими кур'єрами за попередньо вказаною адресою доставки. Замовити випічку ви можете за номером 068-055-77-11 чи в онлайн-режимі на окремій платформі shop.fainemisto.com. Якщо вас зацікавили паски, доставка їх виконується лише за попереднім замовленням, тому спочатку визначтесь, на яку точну дату бажаєте отримати традиційну Великодню страву. Оплата здійснюється лише через систему Liqpay. Ми, СРФМ, дбаємо про вас і хочемо, щоб це велике релігійне свято пройшло на найвищому рівні без зайвих клопотів на кухні. Позбавте себе турбот, а ми готові поділитися з вами традиційними стравами, які випікаємо як для себе. В них відчувається любов і тепло, адже наші пекарі всі дії виконують лише з позитивними думками. Вітаємо вас із прийдешнім Великоднем, бажаємо мирного неба та спокійного святкування у тісному сімейному колі!

Наступна стаття >Наступна стаття