Пасаж Адлера 13 - сковиті та смачні страви у закладі або дома

2023-06-05

Якщо ви хочете поринути в особливу атмосферу та відволіктися від сірої та такої монотонної буденності, завітайте у наш бар Пасаж Адлера 13, що є частинкою дружньої СРФМ. Ми гарантуємо, що тут вам неодмінно сподобається все, починаючи від оригінального, проте сучасного інтер'єру, і завершуючи меню, Пасаж Адлера 13 яке пропонує. До речі, коли у вас через постійну зайнятість не вистачає часу завітати до нас, ми готові приїхати до вас і привезти ваші улюблені страви. У нас надається така послуга, як доставка їжі, завдяки якій ви можете насолодитися смачним релаксом там, де вам хочеться, де комфортно та затишно.

 

доставка їжі тернопіль

Яка їжа на замовлення пропонується у нас, у колоритному барі Пасаж Адлера 13?

Якщо ви досі думаєте, яку замовити їжу у нашому барі Пасаж Адлера 13, ми однозначно рекомендуємо звернути першочергову увагу на бургери. Ці страви є фішкою й особливістю нашого закладу, адже вони подаються у різних варіаціях з безліччю начинок. Якщо ви не побували у нас і не замовляли бургерів, тоді ви точно не знаєте, якими вони мають бути в ідеалі. Ми готуємо ці страви з м'ясом, рибою чи морепродуктами, а коли ви не вживаєте продуктів тваринного походження, тоді спеціально для таких в випадків створимо легендарний бургер "Доньки м'ясника". У меню представлені справді соковиті страви, адже завжди до них додаємо свіжі овочі та зелень. Звичайно, ми не забуваємо про соуси, тому пропонуємо вам лише ті, які доповнюють і підкреслюють смак основних інгредієнтів. У такому тандемі наші бургери можна сміливо назвати ідеальними, такими, якими вони мають бути насправді, а не звичайним фаст-фудом, як прийнято вважати.

Це далеко не вся їжа на замовлення, що представлена у нашому меню. У ньому ви також знайдете ідеальні страви на компанію, які чудово підійдуть для вечірніх посиденьок чи святкувань. У нас готується безліч апетитних закусок, вам неодмінно захочеться скуштувати сирні кульки, коктейльний сет морепродуктів, пікантні крильця баффало, прошутто з мексиканськими чіпсами начос, бастурму чи курячі стріпси. Ці страви ви можете замовляти як для себе, так і для сервірування святкового столу. 

Ми потурбувалися й про те, щоб ви після візиту нашого закладу наповнили свій організм теплом і відчули неабияку легкість, замовивши перші страви. У нас представлені різні супчики в адлерівському стилі: "Сирний, "Іспанський", "Журек Адлера". Салати також пропонуються у нашому меню, зверніть увагу на легендарний "Цезар" з куркою та креветками. 

Коли ви плануєте замовити їжу з ресторану з ціллю пригостити близьких, приємно потішити другу половинку, спробуйте наші фірмові десерти. Ми раді запропонувати вам чізкейк з солоною карамеллю чи ягідним соусом, а також авторський "Київський" тортик. Ми знаємо, що серед вас неодмінно знайдуться ласуни, які захочуть покуштувати ці смаколики.

Читайте також: Чим особливі бургери з Пасажу Адлера 13?

 

Чому доставка їжі стала настільки затребуваною послугою?

Коли немає змоги відволіктися від справ чи просто хочеться відпочити вдома, ідеальним рішенням стане доставка їжі по Тернополю та передмісті. Ми, СРФМ, надаємо цю послугу на професійному рівні, тому ви залишитесь задоволеними нашим обслуговуванням навіть поза межами закладу. Наші кур'єри стараються привезти страви так швидко, як це можливо, адже Файне доставка - це завжди піклування про ваш час. Ми готові зробити будь-який вид відпочинку максимально безтурботним, адже наша доставка Пасаж Адлера актуальна як для вечірніх посиденьок, так і відзначення важливих подій. А чому б не організувати романтичну вечерю на природі чи пікнік у колі друзів чи родичів, у таких випадках варто замовити їжу в Тернополі чи на околицях з нашого Пасажу Адлера. Проведіть час так, як цього справді хочеться, позбавте себе клопотів на кухні, заходьте на наш сайт fainemisto.com чи телефонуйте за номером 068-055-77-11 та здійснюйте замовлення у нас!

Наступна стаття >Наступна стаття