Пасаж Адлера 13 - рік успішної праці!

2019-05-26

Скільки часу має піти на те, щоб оцінити якість сервісу та кухні? Звичайно, заклади Тернополя можна аналізувати крізь призму безлічі місяців, але ж один календарний рік – це вдосталь часу для так званого «тест-драйву». Мережа ресторанів Файного Міста рік тому відкрила новий заклад, який у нереально короткі терміни став улюбленцем тернополян. Чи це не кращий показник успішної роботи?

Бар Пасаж Адлера 13: місце, в якому приємно відпочивати!

faineЗа рік роботи можна скласти повноцінну картину вражень про заклад, наскільки імпонує його загальна атмосфера та на якому рівні сервіс. Для нашого бару важливі відгуки гостей, як вони оцінюють роботу і чи повертаються сюди знову. Мусимо зазначити, що постійних клієнтів удосталь і щодня приходять нові, щоб скуштувати смачні коктейлі та закуски. Чим ми особливо пишаємося у закладі Пасаж Адлера 13:

✔ Перше інста-меню у Тернополі. Ми стали новаторами у цьому плані – тепер ознайомитися з меню можна навіть в Інстаграм за хештегами @passage.menu та @passage.cocktails.

✔ Вражаюча коктейльна карта. Класичні та авторські коктейлі, світові бестселери у Вашому келисі!

✔ Не алкоголем єдиним. Наше меню – то сплетіння різних культур і традицій: мексиканська, американська, іспанська, українська кухня, в решті-решт. Нас обожнюють за класні коктейлі та незрівнянні страви – закуски до пива і повноцінні смачні обіди.

✔ Атмосфера. Наші гості кажуть, що кожен заклад мережі Файного особливий та по-своєму унікальний. Створити сучасний і стильний дизайн – круто, але цього замало, важливо зберегти та постійно підтримувати атмосферу невимушеності, комфорту. Нам вдається і гості це відчувають.

Барна культура у Пасаж Адлера 13: насолода, яку можна осягнути з першого ковтку!

15 червня була річниця з відкриття закладу. Ми гучно відсвяткували цю подію: пригощали коктейлями та смаколиками, «відривалися» під круті треки діджея. Найголовніше, з нами були ті, хто розділяють прагнення розвивати барну культуру в Україні – Ви. Саме тому Пасаж – це популярний бар Тернополя, бо тут завжди весело і людно.

За рік роботи ми зміцнішали, стали на ноги, осягнули недопрацювання (а куди ж без них молодому закладові) та покращили сервіс. Разом із тим, «виросла» коктейльна карта, модернізувалося меню, а гостей стало більше – і це не може не тішити. Сім’я ресторанів Файного Міста запрошує відвідати Пасаж Адлера 13 та відчути на власний смак: яка ж вона, тернопільська сучасна барна культура.

Наступна стаття >Наступна стаття