Пасаж Адлера 13 - п'янкий смак від професійних барменів

2019-05-26

Добре їсти, смачно пити і повноцінно відпочивати душею – це ті три кити, на які покладаються здорове самопочуття і позитивний настрій. Мережа ресторанів «Файне Місто» знає, чого прагне втомлений буденщиною гість: завітайте до бару «Пасаж Адлера 13»!

Фестиваль «Файне місто 2018»: свято, на яке чекає кожен меломан. Заклад «Пасаж Адлера 13» зробить відпочинок не тільки приємним, але і смачним!

bokalРізноманітні заходи, на яких збирається молодь та доросле покоління людей часто-густо супроводжуються хмільними напоями. Звичайно, споживати треба відповідально, але відмовлятися від п’янкої смакоти зовсім не варто! Відвідуючи «Файне місто 2018», зазирніть до бару «Пасаж Адлера 13», де на Вас чекатиме дещо особливе:

Професійні і талановиті бармени, які пригостять келихом авторського коктейлю. Освіжаючі цитрусові, запашні квіткові, кисло-солодкі і такі неперевершені коктейлі – Ваші смакові рецептори будуть в екстазі від задоволення!

Для прихильників здорового способу життя бармени готують чудові безалкогольні коктейлі. Спекотним літом чудово смакує грейпфрутова содова і тонік власного виробництва, а імбирний ель навіть зміцнить Ваше здоров’я. До речі, у барі від мережі «Файне Місто» доставка напоїв також можлива, тому потіште себе смачним коктейлем.

Колекція вина, бренді та вишуканого віскі прикрасять вечір, налаштують на особливий лад. Особливо рекомендуємо наші фірмові трав’яні настоянки – вибуховий смак!

У місті Тернопіль доставка їжі можлива навіть на фестивальний іподром! Замовляйте улюблені страви та напої у барі «Пасаж Адлера 13» від сім’ї ресторанів «Файного Міста»!

 

Завітавши до Тернополя на музичний фестиваль, обов’язково зазирніть із друзями на чарчину настоянки або келих коктейлю до «Пасаж Адлера». Тут чудова атмосфера, розкішні алкогольні карти і незрівняна кухня! До речі, для тих, хто не має часу на персональні відвідини – замовляйте страви і напої з доставкою на фест! Ось що Вам потрібно знати:

✔ Приймаємо замовлення на доставку з 12:00 до 24:00.

✔ Мінімальна сума чеку має складати 100 гривень, доставка вартує – 30 гривень.

✔ Мандруєте великою компанією? Тоді замовляйте страви і напої на суму понад 400 гривень і доставку оплатить «Пасаж Адлера 13»!

✔ Замовити доставку можна за телефоном +380 (67) 131-33-03 та на сайті https://fainemisto.com.

Файне місто Тернопіль – це фестивальний осередок усіх меломанів України! Потурбуйтеся про гарний настрій і веселу компанію, а ми вже зробимо свято смачним та п’янким!

Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.

Наступна стаття >Наступна стаття