Party restaurant - насолодись не лише смаком а і чудесною атмосферою.

2019-05-26

Вже декілька місяців минуло, як працює наш шалений паті-ресторан ЯНГ. За короткий термін він дуже полюбився місцевим і став зоною для мега-крутих світлин в Інстаграм. До речі, а Ви вже підписалися на сторінку @young_party_restaurant? Чекаємо на класні фото з позначкою нашого лаундж-бару!

Куди піти в Тернополі? За нереальними емоціями та свіжими враженнями тільки у клуб YOUNG!

kitКонцепція і назва закладу одразу все пояснюють. ЯНГ – це паті-ресторан, в якому можна послухати клубну музику, поїсти смачних та оригінальних страв, добре відпочити без жодної метушні. А ще у нашому закладі є бар – ідеальне доповнення для Вашого відпочинку.

Атмосфера – що її задає? У першу чергу, це інтер’єр! Адже саме на нього одразу звертає увагу кожен гість. Ресторан східної кухні ЯНГ відрізняється особливим підходом і баченням: багато дерева, цікаві деталі, що надзвичайно символічні для Сходу, м’яке світло неонових ламп і гірлянд, а ще класні і зручні дивани. Одним словом, інтер’єр ЯНГ – це мрія Інстаграму!

А хто з нас не любить гарні світлини у крутому закладі? Приходьте до нас та готуйтеся до шквалу лайків у своїх соцмережах!

ЯНГ увечері і вночі – це нестандартний нічний клуб з баром, музикою і діджейськими сетами. Але вдень усе трансформується: до нас приходять поїсти родини і закохані, бізнесмени влаштовують переговори за обідом – усі неквапливо насолоджуються їжею. Балансування між нічним та денним форматом чудово нам вдається – кожен гість отримує ті емоції, яких прагне. У цьому і заключається секрет особливої атмосфери, що її створила Сім’я ресторанів Файного Міста у молодому закладі.

Пан-азіатська кухня - а ти куштував страви у YOUNG?

Про атмосферу ми вже розповіли, крадькома зачепили їжу, але тут вже варто трохи докладніше! До нас приходять не тільки за веселощами і вечірками: всіх цікавить азіатська кухня. Поки що у Тернополі немає інших ресторанів, які б пропонували страви країн Азії за оригінальними рецептами та відповідною подачею. Усі звикли до «Філадельфії» і «Каліфорнії», простої локшини з куркою, але ж Азія зовсім інша на смак! І ми готові Вам це довести:

✓ Китайська. ✓ Японська. ✓ В’єтнамська. ✓ Тайська кухня.

Відтепер у Тернополі Ви можете скуштувати незвичайні страви, а після гарно провести час із друзями під клубну музику. Як щодо суші з качкою? Або може Дім Сам з куркою Теріякі? О, в’єтнамський суп Фо Бо з телятиною! Немає часу пояснювати – усі в клуб YOUNG на азійську вечерю!

Наступна стаття >Наступна стаття