Паназійська кухня: чим корисна для здоров`я?

2019-05-26

Здавна азіатська кухня славиться своїм яскравим і багатогранним смаком, який суттєво відрізняється від звичної нам їжі. Окрім цікавих гастрономічних поєднань Азія ще відома користю своїх блюд. Подейкують, що саме у них закладено секрет “вічної” молодості та здоров’я мешканців тих регіонів. Відвідуючи наш лаундж-бар, Ви користуєтеся чудовою нагодою поїсти справжні азійські напої, роли, перші та гарячі страви, смак і подача яких якнайкраще презентують кулінарне мистецтво Сходу.

Ресторан пан-азійської кухні YOUNG: оригінально та корисно!

sushiНе вперше наголошує на тому, що наш ресторан пан-азійської кухні відмінний від інших. Ми подаємо страви за оригінальними рецептами, які не адаптовано під вподобання традиційного українського споживача. Таким чином кожен, хто відвідує ЯНГ, отримує можливість здійснити своєрідну гастроподорож Азією, відчути її смак без дофантазувань.

Чим корисна паназіатська кухня? Рис в основі багатьох страв, а його поживність і здатність ідеально комбінуватися з різними продуктами просто вражаючі! Він гарно очищує організм, сприяє схудненню.

Спеції, прянощі, корінці неодмінно входять до рецептів країн Азії. Наш ресторан китайської кухні, який до слова представляє також тайську, японську та в’єтнамську кулінарію, не є виключенням. Використання фенхелю, каррі, імбиру та ще низки приправ і соусів допомагає розкрити смакову палітру страви. Гострий і пікантний післясмак покращує та полегшує процес травлення, прискорює обмін речовин.

Овочеве різноманіття. Особливо позитивно на тіло людини впливають продукти зеленого кольору — спаржа, селера, цукіні, горох тощо. Овочі та зелень гармонійно доповнюють локшину, супи, м’ясні та рибні страви. Багаті на вітаміни та клітковину, вони швидко засвоюються організмом та насичують його.

А що вже казати про рибу і морепродукти, регулярне вживання якої рекомендоване лікарями у всьому світі? І будьте спокійні, наш нічний клуб використовує на кухні виключно свіжі продукти, що мають відповідну сертифікацію якості.

YOUNG: нічний клуб у м. Тернопіль, в якому вечеря плавно трансформується у вечірку!

Заклад, в якому можна відірватися з друзями та чудово провести час із коханою людиною, а ще поїсти незвичних страв і змінити своє уявлення про суші. Все це про наш нічний клуб — Тернопіль просто обожнює ЯНГ за його нетривіальність! Що Ви отримуєте:

  • Оригінальне меню, що містить у собі їжу та напої, приготовані кращими майстрами міста. Таке можете скуштувати тільки у нас або, подорожуючи країнами Азії!
  • Швидку доставку суші, ролів та інших смачних страв з 12:00 до 23:30. Нагодуємо кожного навіть о пізній порі!
  • Позитивний настрій та класний відпочинок, про який додатково потурбується наш бар та коктейльна карта від талановитих барменів!
  • Круту атмосферу, що налаштовує на свято з перших секунд. Танцюйте під треки, насолоджуйтеся їжею до самого ранку!

Сім’я ресторанів Файного чекає на Вас у закладі пан-азійської кухні на суші та лаундж у місті Тернопіль!

Наступна стаття >Наступна стаття