Паназіатські бургери - НОВИНКА в меню Young

2020-10-21

Хочете спробувати щось абсолютно нове та незвичне? Ресторан азіатської кухні Young Тернопіль пропонує вашій увазі паназіатські бургери. Це новинка, якої ще не було в Тернополі! І ви можете бути в числі перших, хто це скуштує.

 

Де поїсти бургери у Тернополі? - Огляд новинок від закладу ЯНГ

Ресторан ЯНГ демонструє, що паназіатська кухня – це не лише суші та роли, вона багата на смачні й унікальні страви. Одна з цікавинок, що їх пропонує азіатська кухня ЯНГу – це бао бургери.

Особливістю цих бургерів є не лише незвична начинка, а й булочка бао. Вона прийшла до нас із Тайваню. Для бао-бургера використовують парову булочку, приготовлену за спеціальним рецептом. Така булочка на смак ніжніше звичайної, а ще вона чудово вбирає смаки своєї начинки. 

Отож, які можна замовити бургери бао в меню Young Тернопіль?

  • Бао-бургер з телятиною кімчі. Чудове поєднання соковитої телятини та кімчі, для справжніх поціновувачів смачного та пікантного м’яса.
  • Бао-бургер з куркою теріякі. Курку з соусом теріякі неможливо не любити. Спробуйте її ще й у поєднанні зі свіжими овочами та листям салата в бао-бургері, і ви закохаєтесь у цю страву!
  • Бао-бургер з тріскою панко. Хрумка тріска панко, ніжна булочка бао, свіжі овочі та соуси – таку смакоту можуть сміливо замовляти усі – і м’ясоїди, і вегетаріанці.

Усі бургери подаються з порцією батати фрі або з картоплею фрі на вибір.

Бао бургери – це наразі беззаперечний гастрономічний тренд, спробувати який ще донедавна можна було лише в деяких закладах столиці. Тепер можна спробувати ці азійські найкращі бургери у Тернополі в ресторані ЯНГ!

Якщо любите азіатську кухню і хочете в місті Тернопіль смачно поїсти, то Party Restaurant YOUNG чекає на вас.

 

Замовляйте бургери на доставку від ЯНГ!

Але не обов’язково йти до ресторану, щоб спробувати ці смачні бургери в м. Тернопіль. Їх також сміливо можна замовляти на доставку, як і інші страви з ресторану паназіатської кухні ЯНГ.

До того ж, доставка в межах міста від ЯНГу абсолютно безкоштовна, тож ви не втрачаєте жодної зайвої гривні.

Ми доставляємо їжу також і за межі Тернополя, вартість послуги кур’єра в такому випадку – 50 грн. Але доставка знову ж таки буде безоплатною, якщо ви замовите страви на більш, ніж 500 грн.

Що ще вам потрібно знати про доставку з ЯНГу:

  1. Для замовлення їжі на адресу, потрібно обрати страви на суму від 200 грн у місті, чи 300 грн, якщо доставляти треба за межі міста.
  2. Замовлення можна зробити як по телефону, так і онлайн – на сайті закладу або в мобільному додатку «Файне місто». Це зручно ще й тим, що ви відразу бачите вигляд готової страви, її складники та ціну.
  3. Будь-які страви можна замовити й на само вивіз, тоді мінімальної суми немає, і за доставку платити непотрібно.
  4. Замовлення приймаємо щодня до 23.00.

Доставка з ЯНГу – це зручно і швидко, а ще дуже смачно. Ваші страви матимуть такий же чудовий вигляд, як і при замовленні в ресторані завдяки спеціальним контейнерам для готової їжі, які використовують наші кур’єри.

Замовляйте смачні, пікантні та водночас ніжні бао-бургери в ЯНГ, адже для вас працюють найкращі кухарі міста!

Наступна стаття >Наступна стаття