Паназіатська кухня: Чим корисна? - Все про традиції приготування

2020-02-25

Азіатська кухня вже давно завоювала популярність українських споживачів. Вона асоціюється у нас зі свіжими, легкими продуктами, прянощами та пікантними соусами, хоча й кожна країна Азії має свої певні традицій в приготуванні страв. Загалом паназіатська кухня включає в себе рецепти Східної та Південно-Східної Азії – це такі країни як Китай, Японія, В’єтнам, Тайланд та інші. Неповторні страва цих країн пропонує ресторан азіатської кухні YOUNG. Це не лише смачна східна кухня в м. Тернопіль, а й відповідні атмосфера та інтер’єр.

 

Що являє собою кухня східної Азії?

Основою смаків східних страв є соуси, приготовані з різноманітними приправами й спеціями. Один з основних соусів є соєвий, також широко використовуються такі приправи як коріандр, перець чилі, базилік, куркума, лимонник, сісо. Загалом це більш ніж 50 видів різноманітних спецій, які дарують такі неймовірні поєднання смаків, як кисло-солодкий, чи солодкувато-гострий. Усе це використовується в меню ресторану YOUNG в місті Тернопіль. Основних традиційних способів приготування страв є два: 

  • Приготування на пару.

Ця традиція має більш, ніж тисячолітню історію. Саме при такому приготуванні усі інгредієнти зберігають прекрасний смак, вітаміни та мікроелементи. Крім цього зберігається і яскравий колір продуктів. Приготовані на пару страви не робляться водянистими та зберігають свою структуру.

  • Приготування страв у фритюрі.

Таким способом часто готується яловичина чи курка. Згідно рецепту, їх потрібно смажити на рослинній олії чи вершковому маслі, а перед подачею викласти на сітку, аби стік зайвий жир. Такі традиційні страви подають до столу з овочами, рисом або локшиною, а також приправами та соусами. Сам процес підготовки всіх інгредієнтів досить простий. Більшість з них переробляється в чистому вигляді. А от процес сервірування маленькими порціями вимагає певних знань і зусиль.

 

Заклади Тернополя зі східною кухнею та атмосферою

Спробувати суші чи удон зараз можна ледь не в кожному закладі. Але, якщо хочеться великого різноманіття справжніх азіатських страв і відповідної атмосфери, то вам у ресторан східної кухні ЯНГ. Це унікальний заклад, де поєднується, здавалося б, непоєднуване – смачна кухня, лаундж бар і відривні вечірки. Що ще такого особливого у YOUNG Тернопіль, що його обов’язково потрібно відвідати:

  • Стильний сучасний інтер’єр у темно-червоних тонах, з флуоресцентними вивісками та неоном, є зручні м’які диванчики.
  • Величезний вибір алкоголю. Коктейльна карта включає в себе як традиційні напої, так і класичний алкоголь азіатських країн: саке, рисове вино, байцзі. А ще чи не найбільша в західній Україні карта рому – понад півсотні позицій!
  • Запальні клубні вечірки з модними діджеями, де можна потанцювати та по-справжньому відірватися і відпочити.
  • Доставка суші та інших азіатських страв щодня з 14 до 23.30 години. ЯНГ доставка доступна як в Тернополі, так і за містом. Для того, щоб замовити улюблені страви на доставку, потрібно лише, щоб сума чеку було більше 200 гривень. Замовлення можна оформити просто на сайті, або ж по телефону чи через мобільний додаток.

Пізнавайте традиції азіатської кухні з ЯНГ – робіть замовлення або ж бронюйте столик вже зараз!

Наступна стаття >Наступна стаття