Паназіатська кухня, лаундж атмосфера, круті музичні треки - ідеальне поєднання в YOUNG

2019-05-26

В Україні росте популярність азіатської та східною кухні. Пікантні смаки, екзотичні інгредієнти і поєднання дарують нові відчуття. Деякі страви вже стали звичними для українців. Суші та ролли пропонують багато ресторанів та кафе. Але досить часто заклади не наважуються ризикувати і адаптують рецепти та способи приготування їжі під звичні для нашого народу смаки.

Бажаєте відвідати ресторан східної кухні з автентичними стравами? Готові до експериментів і знайомства з незвичними гастрономічними традиціями? Для цього не обов’язково подорожувати по екзотичних куточках планети.

YOUNG: паназіатська кухня з оригінальними рецептами

roomПалітра смаків охоплює кілька напрямків:

  • китайський;
  • японський;
  • тайський;
  • в’єтнамський.

Кулінарні традиції цих країн схожі, але кожен народ привніс характерні особливості. Паназіатська кухня – відносно нова течія. Вона розкриває саме тайський і в’єтнамський напрямки. Проте, класичні японські і китайські страви вже встигли полюбитися клієнтам ресторанів Тернополя.

YOUNG пропонує автентичні рецепти з оригінальними інгредієнтами. Ви зможете насолодитися справжніми смаками азіатської кухні:

  • локшина і тайський рис з різноманітними добавками;
  • великий ассортимент роллів;
  • смачні та корисні супи;
  • пікантні салати з водоростями і рибою;
  • гарячі страви.

Особливе місце в меню займають морепродукти. Постійні клієнти знають – тут готуються найсмачніші суші в Тернополі. Перелік страв в меню ресторану дуже широкий. Кожна з них відкриє для вас нові гастрономічні враження.

Варті уваги алкогольні, холодні, гарячі і тонізуючі напої. Вони поставляються з Азії. Справжні шанувальники солодощів оцінять оригінальні десерти з екзотичних фруктів, вишукані смаки морозива, шоколаду і печива.

Лаундж бар «ЯНГ» - особлива атмосфера та круті музичні треки

Тут створений затишний простір для приємного відпочинку. Відразу після початку роботи новий лаундж-бар став найпопулярнішим закладом у молоді і залишається таким сьогодні. Смачна азіатська їжа поєднується з вишуканим автентичним декором зали. М’які меблі надзвичайно зручні і дозволяють повністю розслабитись, зануритись в атмосферу спокою та релаксу.

Вам сподобаються автентичні алкогольні та безалкогольні напої Азії. Саке, японське пиво «Саппоро», індійським ром, матча латте, лимонад «Рамуне» подарують незвичні смакові враження. Асортимент бару задовольнить будь-які уподобання.

Чому нічний клуб YOUNG  такий популярний серед тернополян

Гості, що хоча б раз відвідали YOUNG, знають, куди піти в Тернополі для веселих розваг. Це незвичайний клуб. Тут можна смачно поїсти, замовивши страви паназіатської кухні з різноманітного меню. Класичні алкогольні напої, соки, кава, чай доповнюються оригінальними коктейлями від креативних барменів клубу.

Особливу атмосферу створює гармонійний дизайн приміщення. Сучасні декоративні прийоми гармонійно поєднуються з національними елементами. Художнє оздоблення нічного клубу YOUNG цілком відповідає обраній концепції. Автентична музика доповнює цю картину. Тут лунають клубні треки популярних діджеїв з Азії.

Смачні напої та страви, цікаві розваги в приємному просторі, бездоганний дизайн не вичерпують комплекс переваг закладу. Все це ви отримаєте за демократичною ціною. Скористайтеся можливістю гарно розважитись в найпопулярнішому клубі Тернополя.

Наступна стаття >Наступна стаття