Паб Файного Міста: що робить його таким популярним?

2019-11-22

 

Ні для кого не секрет, що тернополяни та гості міста для відпочинку та веселих посиденьок найчастіше обирають Паб Файного Міста. Це атмосферне місце, де завжди тепло приймуть та смачно нагодують.

 

Затишний пивний ресторан із смачною й недорогою кухнею

padПриємно відпочити з рідними, друзями чи колегами за смачною вечерею або обідом можна у пабі Файне Місто. Він полюбився багатьом тернополянам та гостям міста за зручну локацію, демократичні ціни, комфорт та затишок.

Які ще переваги роблять заклад неймовірно популярним?

  • Смачні страви української та європейської кухонь. Величезні картопляно-м’ясні пательні, панський дерун, смачні варенички, закуски до пива, страви на грилі, червоний борщ – смачний як у мами, - усе це та ще багато чого іншого можна скуштувати в закладі.
  • Розмір порцій, які задовольнять навіть найбільший апетит. Всі знають, що порції у Пабі Файного справді щедрі та великі, адже ми турбуємося про те, щоб наші гості були ситі й задоволені.
  • Неймовірно демократичні ціни. Недаремно про Файне вже давно говорять, що тут поїсти дешевше, ніж приготувати вдома, тож навіщо гаяти свій час і зусилля? Професійні кухарі роблять усе, щоб задовольнити смакові забаганки наших гостей.
  • Величезний вибір пива. В меню Файне місто аж 14 сортів крафтового пива, які не залишать байдужим нікого. Можна замовити пивну башту на компанію. А до пива – великий вибір закусок.
  • Невимушений та приємний інтер’єр, який своєю атмосферою налаштовує на приємне проведення часу. В інтер’єрі переважає дерево та теплі коричневі відтінки, що створює особливий затишок та комфорт.

 

Доставка від Файного: як замовити їжу Тернопіль

Немає можливості чи часу відвідати заклад? Не біда. Адже Файне Місто Тернопіль – паб, який здійснює доставку замовлень по всьому місту та на околиці. 

Що треба знати, щоб скористатися послугою доставка їжі Тернопіль?

  • Мінімальне замовлення на доставку – 200 гривень по місту, та 300 гривень за його межами.

  • Замовити свіжі страви додому чи на офіс можна щоденно з 11:00 до 23:30 години.

  • Вартість доставки безкоштовна за умови замовлення на суму від 450 грн. у межах Тернополя і від 500 грн. для заміських територій. Якщо сума твого чеку менша за цей ліміт, доставка коштуватиме 30 грн.

  • Здійснити замовлення можна будь-яким зі зручних для вас способів: на сайті закладу, по телефону, скориставшись спеціальним додатком для смартфона, або зробивши замовлення на адресу особисто в одному із закладів. 

Сім’я ресторанів Файного Міста не зраджує своєму принципи – бездоганна якість за демократичною ціною. Тож замовляйте їжу від Пабу Файне місто та насолоджуйтеся смачними та корисними стравами в будь-якому місці та в будь-який час. 

Наступна стаття >Наступна стаття