Паб Файного Міста: чому його так обожнюють тернополяни та гості міста?

2019-07-09

Мешканці Тернополя надзвичайно вибагливі до закладів громадського харчування, вони цінують хороший сервіс та смачну кухню. Саме тому нам особливо приємно бути серед улюбленців тернополян і навіть приїжджих, адже за їх думкою Файне Місто паб один з кращих закладів Тернополя! Чому нас так обожнюють відвідувачі? Розкриваємо всі карти далі.

Пивний ресторан ПАБ Файного Міста: у чому секрет такої нечуваної прихильності гостей до нашого закладу?

pabОсобливість пабу у тому, що це пивний ресторан, в якому можна добре поїсти і весело провести час кожному! Є декілька речей, за які нас люблять місцеві та подорожуючі з інших регіонів:

  • Великі порції і демократичні ціни, незважаючи ні на що! Ми не залишимо жодного відвідувача голодним, позаяк кожна страва ситна, поживна і має достатній розмір порції. Як бонус до цього — надзвичайно доступна вартість, про яку гості жартують: у Файному дешевше поїсти, ніж удома!

  • Дійсно смачна та різноманітна кухня. У ресторані Файне Місто меню містить переважно страви української кухні, хоча також є десерти, пивні закуски і гарячі страви з різних країн Європи + оригінальні “файні” бургери. Про наш панський дерун вже складають легенди, тому ти неодмінно маєш скуштувати його, якщо не зробив цього досі!

  • Швидке та привітне обслуговування + оперативна доставка страв додому та на офіс. Ми турбуємося про своїх гостей у самому ресторані та навіть за його межами, тому наш паб Тернопіль для відпочинку обирає частіше за інші заклади. Офіціанти допоможуть обрати чудову страву на обід чи вечерю, а бармени порадять ідеальний коктейль або келих пива саме для тебе!

  • Затишна атмосфера, що передає дух типового європейського паба. У нашому закладі багато місця, стильний інтер’єр проявляється у кожній дрібничці, регулярно виступають музичні гурти, транслюються спортивні змагання. Українські страви + пивна колона закордонного та вітчизняного виробництва — ідеально для твого відпочинку!

Доставка їжі Тернопіль: ПАБ Файного Міста завжди на варті твоєї ситості та гарного настрою!

Кожному, хто цінує свій час і любить смачно їсти, імпонує наша доставка їжі. Тернопіль може зробити замовлення на сайті, за телефоном або через офіційний застосунок. Що тобі варто знати про цю послугу:

  • Заявки на доставлення приймаються щодня з 11:00 до 23:30.

  • У закладі Файне Місто доставка страв на суму від 400 гривень БЕЗКОШТОВНА! Стандартна вартість 30 гривень.

  • Мінімальний чек 200 гривень для мешканців Тернополя і 300 гривень, якщо потрібно доставляти за межі міста.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: 097-600-10-47. Впевнені, ти будеш задоволений оперативним і привітним сервісом, смачною кухнею та демократичними цінами! Сім’я ресторанів Файне Місто буде рада бачити тебе у нашому пабі за адресою: вул. Шевченка, 23!

Наступна стаття >Наступна стаття