Особливості мексиканської кухні та новинки в меню NONAME

2021-06-22

Національна кухня Мексики щороку підкорює все нових та нових своїх поціновувачів у різних країнах Світу, оскільки вона є доволі різноманітною, мультикультурною, має неперевершений смак та несе велику користь для людського організму.

Мексиканська кухня: характерні риси та культурні особливості приготування їжі

Мабуть, кожен підтвердить, що однією із перших асоціацій, що приходить зазвичай нам на думку, почувши слово «Мексика», є саме мексиканська кухня та широке різноманіття її пікантних страв. Якщо ж виокремити, чим традиційна мексиканська кухня є унікальною, впізнаваною та якісно відрізняється від страв інших країн Світу, то побачимо, що:замовити мексиканську їжу

  • Тортилья – візитна картка мексиканської кухні. Саме цей свіжоспечений кукурудзяний корж повноцінно заміняє мексиканцям усі хлібобулочні вироби та використовується при приготуванні таких всесвітньовідомих мексиканських закусок як буріто, енчілади, чімічанги та кесадильї.
  • Мексиканцям вдалось надзвичайно добре використати кліматичні особливості свого природнього ландшафту та інтегрувати кактус до вагомої частини своїх страв. Сьогоднішня кухня Мексики передбачає використання цієї зеленої рослини у приготуванні текіли, салатів, гарнірів та супу вальпараїсо.
  • Національна кухня Мексики по праву входить до п’ятірки найбільших гострих та пікантних кухонь Світу. Знайти мексиканські страви, куди б не входили чілі, кінза, прянощі та червоний або чорний перець – ще та задача!
  • Традиційна мексиканська кухня сповнена традиціями приготування їжі, запозиченими з інших культур: із Китаю – подавання страв до столу з рисовим гарніром, із Німеччини – кавові напої та різноманітні способи приготування свинини, із Великобританії – чаювання, десятки способів приготування яловичого м’яса на грилі та численні рецепти страв з Іспанії та США

Сім'я ресторанів Файного Міста із радістю допоможе відкрити кожному усі смакові відтінки кухні цієї латиноамериканської країни за низькими цінами! Мексиканський заклад Тернопіль NONAME – це десятки найрізноманітніших м’ясних, пікантних та солодких страв мексиканської кухні на будь-який смак в самому серці міста! Якщо ж Ви бажаєте спробувати окрім традиційна мексиканська кухня ще її сучасні інтерпретації, то нещодавно оновлене наше меню крилами бафало, мексиканським бургерами, кесо фрі, плато делікатесів та багатьма коктейлями – саме для Вас!

Доставка їжі від Нонаме Тернопіль – мексиканські страви у Вас вдома!

Сім'я ресторанів Файного Міста – це не лише мексиканська їжа в Тернополі доставка, але й мережа унікальних концептуальних закладів європейської, української, італійської, японської, паназійської, іспанської, мексиканської та американської кухні, об’єднаних метою надати кожному тернополянину смачну можливість поласувати стравами різних держав Світу! Ви можете зробити замовлення на блюда Мексики на нашому сайті fainemisto.com зі зручною навігацією по меню кожного ресторану, по телефонах або ж скориставшись нашим мобільним застосунком «Файне місто», з яким замовити доставку стало значно швидше та легше, оскільки меню усіх закладів завжди під рукою у Вашому смартфоні!

Мексиканська їжа в Тернополі доставка від НОНАМЕ Тернопіль здійснюється за наступними тарифами:

  • мінімальна вартість замовлення: по м. Тернопіль - 200 грн, за межі міста – 300 грн, самовивіз – мінімальна вартість відсутня.
  • вартість доставки їжа Тернопіль: по м. Тернопіль – 30 грн, за межі міста – 50 грн.
  • безкоштовна доставка при замовленні: у м. Тернопіль – від 450 грн, за межі міста – від 500 грн.
  • приймаємо замовлення на швидка доставка їжі онлайн або за телефонами щоденно до 21:20.

НОНАМЕ Тернопіль – ми піклуємось про Ваш комфорт та настрій на найвищому рівні!

Наступна стаття >Наступна стаття