Особливості хліба від Файної пекарні

2021-08-26

Смачний свіжий хлібчик — ідеальне доповнення до будь-якої страви. Ситний борщ або легкий бульйон з локшиною, брускети з прошуто або ж канапки з крем-сиром і лососем — а з чим хліб смакує Вам найбільше? Він є символом домашнього затишку та смачного обіду, аромат свіжоспеченого хліба завжди асоціюється з дитинством і дарує ностальгічну насолоду.

Віднедавна у Тернополі працює Файна пекарня, в якій ми випікаємо кілька видів хліба. Ви можете скуштувати їх у закладах мережі або ж замовити з доставкою до дому!

Цільнозерновий хліб від Сім’ї ресторанів Файного Міста — смачний та корисний продукт кожного дня!

В асортименті нашої пекарні цільнозерновий хліб на живих заквасках, а також інші смачні хлібобулочні вироби. Однак, сьогодні мова саме про наш хлібчик, що швидко підкорив серця тернополян! Він має приголомшливий аромат, пухку структуру всередині та хрумку скоринку ззовні!

Для приготування обираємо найкращі інгредієнти, щоб якість продукту відповідала Вашим очікуванням і нашим високим вимогам! Пшеничний та житньо-пшеничний живий хліб готуємо на заквасці, яку робимо власноруч за старовинним українським рецептом. Зранку сквашене тісто додаємо до класичного, вимішуємо їх до однорідної суміші ткупити цільнозерновий хліб в Тернополі а залишаємо “відпочивати” у холодильнику до наступного ранку. За ніч майбутній хліб на заквасці “піднімається”. Завдяки такій технології він стає пухким, жодної гливкості чи надмірної щільності.

Звичайні дріжджі не використовуємо, тільки закваску. Вона містить природні дріжджові культури. Такий хлібчик готувати складніше та довше, позаяк тут задіяні процеси ферментації. Однак, бездріжджовий хліб купити варто кожному, хто ретельно дбає про здоров’я та фігуру. Він краще засвоюється та перетравлюється організмом, власне як і продукція з цільнозернового борошна.

Пекарня FaineMisto використовує для випікання наступне:

  1. Очищену свіжу воду.
  2. Сіль.
  3. Цільнозернове борошно найвищого ґатунку (4-5 видів).
  4. Закваску власного приготування з живих культур.

У продажі хліб за ціною, що доступна кожному. До того ж його якість значно вища за аналоги зі супермаркетів! Він корисний, смачний і запашний. Їжте його з першими стравами, готуйте закуски або ж у тандемі з улюбленим варенням, як у дитинстві!

Який хліб купити пропонує пекарня мережі ресторанів Файного Міста?

Файний хліб купити можна на сайті, у мобільному застосунку або ж у закладах нашої мережі. Привеземо свіжоспечений хлібчик швидко у будь-який район міста та навіть за його межі! Випікаємо продукцію щоранку, тому у свіжості можете не сумніватися!

На fainemisto.com ще можна замовити булочки, багети, турецькі бублики, круасани, десертні франжипани та ще багато іншої смакоти! До Вашого свята вправні кондитери та пекарі Файного зроблять торт, тістечка та різноманітні солодощі. Не забувайте, що у нас також можна замовити кейтеринг! Для завчасних замовлень звертатися за номерами телефонів: 098-055-77-11 або 068-055-77-11. Які види хліба наразі доступні для купівлі:

  • Житній/пшеничний на заквасці.
  • Цільнозерновий.
  • Хлібчик для сандвічів.
  • Багети з маком, кунжутом, цибулевий зі солодом, вівсянкою тощо.

Слідкуйте за оновленнями на наших сторінках соцмереж, позаяк Сім’я ресторанів Файного Міста постійно оновлює та розширює асортимент. Обов’язково скуштуйте продукцію нашої пекарні! Впевнені, вона підкорить Вас з першого шматочка, і після уявити без неї свій ланч або вечерю точно буде неможливим!

Наступна стаття >Наступна стаття