Особливості святкування Нового року в КЛУБі Файного

2019-05-26

Якщо Ви плануєте весело провести Новий рік, але ще чітко не оприділились з місцем його зустрічі, тоді Вам варто звернутися в КЛУБ Файного міста. Святкування Нового року у ресторані – це чудова можливість по-справжньому відпочити з друзями та рідними. Вам не потрібно купувати продуктів і готувати їжу самостійно, оскільки це зроблять за Вас кухарі. Тепер Ви можете відправлятись у салон краси чи магазин одягу і присвятити час собі.

Заклад Тернополя для святкування Нового року – це КЛУБ Файного Міста!

citronЗатишна атмосфера, привітний персонал, інтер'єр в сучасному стилі – це лише частина тих переваг, якими відзначається даний заклад Тернополя. Звичайно, для отримання незабутніх емоцій у новорічну ніч цього недостатньо, оскільки дуже важливу роль відіграють розваги. Гостей закладу будуть приємно дивувати гурт Mama Mia та Dj Koss. Їх настрій постійно передаватиметься публіці, завдяки чому вони будуть заряджені лише позитивом.

А ще тут надзвичайно смачна клубна кухня, що не може не привабити жодного гостя ресторану. Широкий асортимент страв дає можливість підібрати ті, які підходять як по смаку, так і по ціні. Меню КЛУБУ Файного включає наступне:

  • Основні страви;
  • Холодні та гарячі закуски;
  • Салати;
  • Десерти.

Прихильникам м*ясних страв варто замовити спеціальний сет, курячий шашлик, качку чи медальйони. Вони ситні, соковиті та смачні. А чому б не поласувати у новорічну ніч морепродуктами? До Вашої уваги тунець з двома видами ікри, брускети лосося та креветки в беконі гриль з ніжним соусом. Меню клуб файного міста пропонує різноманітне. Вибір страв залежить від Ваших вподобань та фінансових можливостей.

Святкування Нового року ресторан пропонує на найвищому рівні

Кафе ресторан клуб Файного міста – це місце, де смачно поїсти можна та Новий рік зустріти у колі найближчих людей. Ви будете в захваті не лише від якості обслуговування, а й від атмосфери та розваг. Святкова програма за участі гурту Mama Mia та Dj Koss сподобається навіть найбільш вибагливому гостю. Цікава новина! Святкування Нового року відбуватиметься не лише на першому поверсі, а й в оновлених Катакомбах. Якщо Ви хочете провести час незабутньо, тоді Вам слід заздалегідь забронювати столик. Їх кількість обмежена, тому не чекайте до останнього. Адміністратор закладу складе разом з Вами меню. Якщо у Вас виникли питання щодо деяких страв чи їх подачі, не хвилюйтесь! Кваліфікований адміністратор знайде вихід з будь-якої ситуації та дасть Вам лише корисні поради. Це кафе у Тернополі сподобається навіть найбільш вибагливим гурманам, тому тут відзначити Новий рік може кожен. Не зволікайте, а бронюйте столики тут!

Наступна стаття >Наступна стаття