Особливості смаків азіатської кухні

2023-12-07

Такі страви Азії, як суші, локшина, рис, том-ям і інші, стали надзвичайно популярними, перш за все, через оригінальний смак, цікаву подачу і користь для здоров'я. Їх вже встигли оцінити в багатьох куточках світу, в Україні така їжа теж вважається актуальною, оскільки ідеально підходить як для святкувань, так і звичних вечірніх посиденьок чи навіть ситних обідніх перекусів. Розгляньмо більш детально особливості азіатської кухні та чим вона відрізняється від інших.

 

замовити страви янг

Чим східна кухня особлива?

Страви азіатської кухні - це симбіоз їжі багатьох країн: Японії, Китаю, В'єтнаму, Кореї, Таїланду, Філіппін, Малайзії. Вони відрізняються різноманіттям прянощів, додаванням гострих і насичених соусів, швидкими техніками приготування, доволі сміливим поєднанням продуктів і їх гармонійним втіленням у єдину смакову композицію. Азіатська кухня характеризується міксом абсолютно різних і, на перший погляд, непоєднуваних між собою компонентів. Їй притаманні такі нотки:

  • солодкість, якої кулінарні майстри досягають завдяки додаванню стиглого ананасу, цукрової тростини чи пальми;
  • кислинка, для отримання такого смаку використовуються лимон і лайм, а також не стиглий ананас або манго;
  • солоність, такий ефект отримується в результаті додавання соєвого чи рибного соусу, креветкової пасти;
  • гіркуватість, нотка, яка лише доповнює смак страв азіатської кухні, переважно для її досягнення застосовується невелика кількість гіркого огірка;
  • гострота, кулінарні майстри для отримання пікантності додають сушений або свіжий перець чилі. 

Східна кухня є доволі витонченою, адже додати стравам бездоганності неможливо в результаті неправильного балансу смаків. Важливо, аби жоден з них не перебивав тонкощей попередніх і щоб вони переважали у правильно складених пропорціях.

Читайте також: Кілограм суші від Янг - доставка сетів для різних гастрономічних вподобань

 

Ресторан азійської кухні Янг - місце, де в східних стравах відчутна галицька душа!

Якщо ви хочете скуштувати чи знову насолодитись паназійськими стравами, ми залюбки запрошуємо вас у ресторан східної кухні Янг, який є невід'ємною частиною нашої дружньої Сім'ї. Тут представлені найпопулярніші азіатські страви, серед яких:

  • рамен, том ям і інші перші страви з додаванням цікавих інгредієнтів і їх нестандартним поєднанням;
  • страви WOK, які готуються за унікальною технологією і виходять надзвичайно ніжними, ароматними, з насиченим смаком;
  • бао-бургери, для приготування яких наші кухарі готують парову білу булку, що відмінно вбирає смаки начинки;
  • суші, японська їжа, що представлена в нашому меню як у традиційних, так і авторських варіаціях;
  • східні десерти, що підкорять серця справжніх ласунів і любителів чогось незвичайного, та інші позиції.

Наш ресторан азіатської кухні YOUNG особливий ще й тим, що навіть готуючи східні страви не забуває про українські традиції та культуру. Коли, до прикладу, ви вирішите замовити суші, то куштуючи їх, вам вдасться відчути щось таке близьке та рідне, українське. 

Ресторан ЯНГ - частина нашої Сім'ї, яка турбується про ваш комфорт, де б ви не були. Саме з цих причин наша особлива увага прикута до доставки їжі. Цю послугу ми надаємо як по місту, так і у ближні села. Зробіть замовлення їжі у Тернополі для ситного обіду, смачної вечері чи відзначення важливої події - ми привеземо все максимально швидко та у бездоганному вигляді! Доставка суші, вок і інших страв - це прояв турботи про вас, адже ми хочемо, щоб ви змогли ситно та смачно поїсти будь-де. Найкраща азіатська кухня в Тернополі - це Янг, заходьте до нас або ж оформляйте доставку! При великому замовленні у передмістя та Тернопіль доставка їжі виконується безкоштовно!

Наступна стаття >Наступна стаття