Особливості розвитку барної культури в Тернополі

2019-05-26

Культура споживання алкоголю в Україні з’явилася відносно нещодавно, але швидкі позитивні тенденції дозволяють нам не відставати від решти світу і рухатися вперед.

Барна культура у Тернополі динамічна, стрімка і все це завдяки бажанню барменів розвиватися, переймати досвід у закордонних колег та створювати своє. Нічний бар більше не розцінюється як заклад, де можна закласти за комір та у п’яному угарі піти додому. Відповідальна насолода від алкоголю – от головна тенденція.

Бар Пасаж Адлера 13 демонструє нову барну культуру та цікавий відпочинок у Тернополі

trufelМи не ставили за мету створити типовий і такий розповсюджений бар, в якому безліч банальних позицій, реве музика, а за стійкою напідпитку клієнти обговорюють наболіле. Навіть лакшері-сегмент часто слідує за такою концепцією – нам це просто нецікаво. Пасаж є унікальним закладом за безліччю критеріїв і головний з них – прагнення розвивати барну культуру Тернополя. Що саме ми маємо на увазі:

✓ Вчимося смакувати та насолоджуватися напоями.

Зовсім не обов’язково куштувати усю алкогольну карту за один вечір – декілька дійсно унікальних позицій здатні розслабити, але не вибити з колії. Цікаві коктейлі зі складним благородним смаком, приємна бесіда з барменом або друзями – це і є насолода, некваплива, але реальна. Також ми агітуємо бути відповідальними та не споживати понад міру алкоголь – наживатися на здоров’ї гостя погана ознака більшості закладів.

✓ Вчимося створювати унікальне.

Банальні, вже сотні разів випиті відомі напої вже набридли. Так, класиці завжди є місце, але для розвитку треба створювати своє – такий собі барний хенд-мейд. Коктейльна карта Пасажу має чим вразити навіть самого вибагливого гурмана, адже наші авторські коктейлі непередбачувані за смаком та оригінальною подачею. До речі, майстерність барменів закладу оцінили судді всеукраїнських конкурсів – чим не привід для гордості.

✓ Вчимося використовувати те, що нам дає природа.

Менше цукру, хімічних барвників і домішок – безалкогольні та алкогольні коктейлі можуть проявити себе цікавіше, якщо використовувати свіжі інгредієнти натурального походження. Якщо у рецептурі є фреш – він не буде перемороженим чи з магазинного паку – лише справжній сік. І так з усім. Бути чесним перед гостем – значить, бути гідним його визнання.

Бар у м. Тернопіль може здивувати та піднести алкоголь у новій інтерпретації. Ну Ви знаєте, куди треба йти, чи не так?

 

Клубна їжа у Пасаж Адлера 13: а який же алкоголь без смачних страв і закусок?

Сім’я ресторанів Файне Місто обожнює їжу і усе, що з нею пов’язано. Звичайно, ми не могли оминути увагою Пасаж Адлера, тому меню закладу потішить не тільки любителів коктейлю, але і смачної їжі:

Страви мексиканської, американської та іспанської кухонь.

Сети на великі компанії.

Легкі та поживні салати, фірмові закуски.

Неймовірні десерти.

У Пасаж Адлера 13 насолоджуйтеся класичними та авторськими коктейлями, оригінальними настоянками і наливками, благородними міцними напоями. Звичайно, у нас можна також перекусити або навіть повноцінно поїсти – ми знайдемо, чим потішити душу гурмана!

Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.

Наступна стаття >Наступна стаття