Осіннє меню в Клубі Файного міста - замовляй смачні та корисні сезонні страви

2023-10-18

Наші ресторани Файного міста обожнюють радувати та балувати своїх гостей, а тому підготували для тебе надзвичайно смачні та корисні сезонні страви осені. Ми пропонуємо тобі завітати у ресторан Клуб Файного міста, де зможеш насолодитися ними від душі, або спробуй замовити доставку їжі, коли немає змоги прийти до нас. Для нас важливо, щоб ти куштував страви та насолоджувався ними, де б не знаходився, а тому доставка виконується не тільки по середмісті, а й на околиці.

 

замовити страви клуб файного міста

Доставка їжі по Тернополі й околицях: Клуб Файного Міста меню сезонне пропонує!

Klub FM знає, наскільки важливо забезпечувати підтримку організму поживними речовинами, саме тому спеціально для тих, хто полюбляє корисну та смачну їжу, пропонує скуштувати актуальні осінні страви із вмістом гарбуза. До їх складу входять: вітаміни, мінерали та мікроелементи, якими багатий цей популярний овоч. Зверни увагу на сезонне меню Клубу Файного Міста, в якому представлені такі вишукані смаколики:

  • Гарбузовий крем-суп, що чудово підійде як ситна та поживна перша страва. Готується вона на основі ніжних вершків і наваристого бульйону, а неабиякої витонченості їй додають обсмажені креветки та гарбузове насіння.
  • Стейк тунця з гарбузовим кремом для тих, хто обожнює рибу. Соковитий і ароматний маринований тунець подається з гарбузовим кремом з міксу овочів і салату. Певної кислинки страві надає шматочок лайму, а ще більш насичених смакових ноток - зерна кунжуту та насіння гарбуза.
  • Гарбузовий дерун з лососем. Ми готові зламати стереотип, що деруни - страва виключно з картоплі. Для цього радимо заказати їжу у нас, а саме гарбузовий дерун, доповнений картоплею, морквою та шпинатом. Пікантності додає свіжий перець, а вишуканого аромату - рукола.
  • Телячі медальйони. Якщо ви обожнюєте ніжне та м'яке м'ясо, ми радимо обрати з Клуб Файного Міста меню медальйони з телятини на гарбузовому пюре зі спаржею та пікантним перцевим соусом.
  • Індичка-гриль з гарбузовим кремом. Це чудовий варіант для прихильників дієтичного та такого корисного м'яса птиці. Соковита індичка створює з гарбузовим кремом, брокколі та сиром ідеальний тандем.

Не забувай про те, що ця їжа на замовлення представлена в меню тимчасово, тому ми радимо поспішити, аби покуштувати бажані страви, адже по завершенні сезону їх у меню не буде!

Читайте також: Доставка їжі у Тернополі з любов'ю - Сім'я ресторанів Файно-го міста

 

Їжа з доставкою - ідеальний вихід із безлічі ситуацій: найкраще сезонне меню вже чекає на тебе!

Коли немає змоги завітати до нас, доставка з Клубу Файного міста прийде на допомогу. Ми рекомендуємо замовити їжу у Тернопіль і передмістя для того, щоб:

  • організувати збалансований обідній перекус;
  • посидіти з родиною чи друзями по завершенні тяжкого дня;
  • зробити приємний сюрприз другій половині;
  • провести на найвищому рівні певну святкову подію;
  • запропонувати гостям щось справді актуальне і, водночас, оригінальне.

Цікавить їжа з доставкою від Клубу Файного Міста - телефонуй нам або ж оформляй замовлення онлайн. При великому замовленні доставка їжі в Тернопіль і приміські зони здійснюється нашими кур'єрами безкоштовно. Спробуй замовити найкращі страви осені у нас і отримати від них максимум насолоди та, звісно, користі. Ми піклуємось про всіх наших гостей, а турбота проявляється, перш за все, у користі їжі для організму, її вишуканій подачі та досконалому смаку. Завдяки професіоналізму наших кур'єрів, твоє замовлення прибуде ще гарячим. Святкуй, веселись або просто організуй поживний перекус - на поміч ми прийдем у будь-якій ситуації!

Наступна стаття >Наступна стаття