Оригінальне Ірландське Меню - новинка від Пабу Файного Міста

2019-10-11

Хочеться чогось ситного, смачного й оригінального? Час завітати в ПАБ Файне місто і спробувати новинку в меню пабу – традиційні ірландські страви. Вважається, що ірландська кухня проста й невибаглива, проте ми доведемо, що вона може бути ще й неймовірно смачною. Навіть прості інгредієнти в ірландських стравах Файного смакують по-особливому.

Пивний ресторан Файне місто відправить вас у Ірландію!

burgerМрієте перенестися на час обіду чи вечері в далеку Ірландію, де трава зелена як влітку, так і в взимку, навколо прекрасні пейзажі та загадкові руїни замків? Де в парку очікуєш побачити маленького казкового лепрекона, який стереже своє золото? І де, звісно, усі люблять погуляти, потанцювати і смачно поїсти? Все дуже просто – завітайте до Пабу Файного і спробуйте нове ірландське меню! Не потрібно долати тисячі кілометрів, просто прийдіть в Паб Файне місто Тернопіль, де затишно і де недорого поїсти, та оберіть страву, яка вам до вподоби. Нове ірландське меню включає в себе такі позиції:

  • Гельський стейк. Традиційний ірландський стейк з яловичини.

  • Рублені медальйони з індички та шпинатним пюре.

  • Ірландський чаудер. Знаменитий суп з рибою та вершками. 

  • Торт «Захер». Неймовірно смачний шоколадний десерт.

  • Ірландський бранч. Поєднання популярних в Ірландії страв: картоплі, свинини, бобів та бекону з смаженим яйцем та соусом.

  • Салат з овочами гриль та рваною свининою.

  • Бургер “Pulled Pork” з рваною свининою. Подається з картоплею та соусом.

Ірландська кухня чимось схожа на українську – така ж ситна, смачна, в ній багато м’яса та картоплі. Тож українському шлунку вона буде як рідна, але водночас порадує оригінальними смаками.Ну і звісно, який ірландець відмовиться від пива до смачної страви? І тут пивний ресторан Файне Місто не розчарує, адже має в меню великий вибір імпортного та українського пива, 14 крафтових позицій, які задовольнять будь-якого пивного цінителя. А

на компанію замовте пивну башту.

Доставка їжі Тернопіль: швидко і зручно!

Готові вже куштувати цікаві новинки з меню, але не маєте можливості відвідати паби Тернопіль? Сім’я ресторанів Файного Міста подбала про своїх клієнтів й організувала швидку доставку в будь-який куточок міста та навіть за межі міста – прямо до вашого дому чи офісу. Доставка Файне місто працює щоденно 11:00 до 23:30.

Кур’єрська служба працює оперативно. Замовлення доставляється вчасно, теплим та смачним. Клієнтам гарантований бездоганний смак і вигляд став, адже паб Файного неухильно дотримується принципу: висока якість за доступну ціну. 

Щоб замовити їжу, достатньо лише зробити кілька кліків на сайті, або зателефонувати по одному з вказаних на сайті пабу телефонів.

Наступна стаття >Наступна стаття