Огляд пасочок від ресторану Файне місто

2023-04-03

З наближенням Великодня все більш актуальною стає пасхальна випічка. Якщо у вас немає часу чи можливості приготувати цю традиційну страву самостійно, Сім'я ресторанів Файного міста пропонує купити паску. Скориставшись даною послугою, ви заощадите не лише свій час, а й сили, адже зможете приділити максимальну увагу рідним і близьким. Наші пекарі вже не перший рік готують найсмачніші пасочки, тому добре знають, які саме найчастіше замовляють українці і що їм найбільше подобається. 

 

Пасхальна випічка від СРФМ: які традиційні пасочки ми пропонуємо замовити?

Ми радимо замовити паску не тільки класичну, а й з оригінальними смаками, тому обирайте з переліку ту, що вас найбільше зацікавила, а ми її привеземо не лише у Тернопіль і околиці, а й у всі куточки України! Ми - це сім'я, яка дбає про кожного українця і про те, щоб святковий стіл не залишився без головної страви.

доставка пасок

У меню, що пропонує Файне Місто, представлені такі популярні варіанти виконання цієї випічки:

  1. Традиційна. Така паска на замовлення користується неабиякою популярністю, адже випікається за стародавнім рецептом бабусі Ліди, який вдалось успішно відтворити її онуку. Готується святковий десерт на вершковому маслі, який робить смак тіста ще більш приємним, а колір - насиченішим. Щоб додати десерту особливий аромат, використовуються такі компоненти: апельсин, родзинки, в'ялена журавлина та вишня, що попередньо витримуються в сиропі із карибського рому, коньяку та ванілі. Це паска, купити яку бажають прихильники старовинних українських традицій.
  2. Сирна. Купити паску варто любителям ніжного та запашного крем-сиру. Смак страви насичують свіженькі вершки, мигдалеві пластівці, ваніль, коньяк і цедра лимону. Прикрашається випічка бельгійським білим шоколадом, який просто тане в роті і приносить неабияке естетичне задоволення. 
  3. Паска панеттоне. Це класичний італійський десерт, який по традиціях цієї країни подається на Різдво. В Україні, своєю чергою, він частенько випікається на Великдень. Купити панеттоне в СРФМ ви можете як звичайний, так і з шоколадною пастою. До складу десерту входять такі інгредієнти, окрім молока, цукру, вершкового масла, яєць, дріжджів: мед, запашна суміш із ванілі й апельсину, настояна на коньяці та темному ромі суміш цукатів. Панеттоне купити ви також можете з нутеллою всередині - це справжня знахідка для істинних ласунів, які не уявляють свята без солодкого!

замовити паску

Смачні, запашні, пухкенькі та ніжні всередині паски - випічка, яка готується у нас професійними пекарями. Всі процеси створення тіста виконуються руками наших майстрів, які вкладають в них максимум позитивних емоцій, завдяки чому на вашому великодньому столі буде традиційна страва, приготовлена з любов'ю. Святкуйте Великдень з рідними, пригощайте їх вишуканою паскою та іншими стравами, посміхайтеся та робіть так, щоб цей день залишив лише незабутні спогади, а ми, СРФМ, скоротимо час вашого перебування на кухні, щоб ви його присвятили найближчим і найдорожчим.

Ще стаття по темі: Готуємось до Великодня: що приготувало для вас Файне місто?

 

Швидка доставка пасок не лише по Тернополю, а й по всій Україні: ми готові задовольнити потреби кожного українця, де б він не проживав!

Доставка пасок у нас виконується по всій Україні відомим транспортним перевізником “Нова Пошта”. Ми запаковуємо кожну страву делікатно та у надійну упаковку, тому вона прибуде цілою та неушкодженою. Якщо ж ви проживаєте у Тернополі чи прилеглих селах, то у таких випадках доставку здійснює кур'єр. Щоб отримати насолоду від особливої випічки, вам слід заздалегідь оформити її замовлення, адже ми не привозимо її в той самий день. Якщо цікавить паска, замовити її ви можете лише за умови попередньої оплати через систему LiqPay. Організуйте незабутнє святкування Великодня та почастуйте близьких найсмачнішими пасками від СРФМ!

Наступна стаття >Наступна стаття