Огляд найкращих ресторанів Тернополя

2019-05-26

Статус туристичного центру надається місту при наявності певних ознак. Історичні пам’ятки, розважальні центри, готельна інфраструктура - важливі критерії. Велике значення мають і заклади громадського харчування. Ресторани в Тернополі вражають різноманітністю пропозицій. Але для гостей важливий рівень сервісу. Які заклади визнані найкращими за відгуками в соціальних мережах і на туристичних форумах?

Jan Amor - ресторан європейської кухні

coffeЗаклад руйнує стереотипні уявлення про спрямування бізнесу в сфері громадського харчування на Західній Україні. Побутує розповсюджена думка, що переважна більшість ресторанів регіону пропонують автентичні страви або рецепти народів світу, адаптовані під смаки місцевого населення. Зазвичай, так і відбувається. Але Jan Amor - ресторан європейської кухні, що пропонує вишукані страви, приготовані за оригінальними рецептами.

Свіжі інгредієнти бездоганної якості, вишукані вина кращих сортів, приязний сервіс вивели заклад на верхні позиції в рейтингу популярності. Приємний дизайн в середземноморському стилі гармонійно доповнює атмосферу і надає Jan Amor максимальної схожості з класичними ресторанами Європи. Це краще місце для людей, що прагнуть отримати нові гастрономічні враження.

NA NEBI - ресторан української кухні

 

Втомилися від типових національних страв і колориту сільського шинку? Відвідайте сучасний ресторан української кухні. Світ змінюється. Національні кулінарні традиції розвиваються. В них з’являються страви та інгредієнти, запозичені в інших народів. Розвиток технологій також впливає на якість та смак їжі. Саме таку концепцію обрали засновники нового закладу сім'ї ресторанів Файного Міста .

Тут пропонують надзвичайно смачні страви з м’яса, приготовані на грилі. Домашні ковбаси, стейки, реберця, риба в поєднанні з овочами здатні відмовитись від переконань навіть завзятих веганів. Приємні враження від майстерності кухарів доповнює унікальний дизайн ресторану NA NEBI. Гонтовий декор стін, плетені світильники, гігантський латунний купол над грилем, розташованим посеред залу створюють особливу атмосферу затишку.

YOUNG - party restaurant

 

В Україні щороку збільшується чисельність прихильників азіатської кухні. Але автентичні страви, не асимільовані під звичні місцеві кулінарні традиції пропонує незначна частина закладів. YOUNG не вдається до компромісних рішень. Тут використовують лише оригінальні рецепти паназіатської кухні.

Принципова позиція щодо концепції стала вагомим внеском в успіх закладу. Це один з найпопулярніших Тернопіль ресторан. Жителі та гості міста одностайно стверджують, що тут готують найсмачніші суші та інші страви з морепродуктів. Нічний клуб з сучасними азіатськими напоями і музикою - party restaurant визнаний кращим простором для відпочинку молоді.

Для гостей будь-якого закладу важливе поєднання якості їжі, концепції та рівня сервісу з цінами. Вибір завжди базується на комплексі переваг. Порівнюючи всі ресторани Тернополя ціни, експерти дійшли до єдиного висновку. Заклади сім'ї Файного Міста пропонують найкращі поєднання. Ви будете приємно здивовані вартістю страв в меню і доброзичливим обслуговуванням.

Наступна стаття >Наступна стаття