Обіди На Небі - ситно та смачно хоч кожен день!

2023-06-06

Обід вважається однією з найважливіших частин раціону, саме тому, щоб мати відмінне самопочуття та море енергії, вам варто приділити йому особливу увагу. На жаль, через відсутність вільного часу, особливо посеред робочого дня, не кожен має змогу забезпечити собі дійсно корисне та збалансоване харчування. Нехтуючи цим, ви ризикуєте не тільки залишитися голодними, але й спровокувати погіршення стану здоров'я. Ми, СРФМ, дбаємо про вас, тому пропонуємо замовити обід з нашого ресторану європейської кухні NaNebi. До речі, насолодитися поживними стравами ви можете не лише у нас, а й на робочому місці, оскільки у нас виконується доставка обідів по місту та прилеглих селах. Досить думати, де швидко купити фаст-фуд чи як встигнути зробити канапки вдома, - у Нанебі меню обідів розроблене таким чином, щоб ви залишилися і ситими, і щасливими.

 

доставка обідів нанебі

Складайте самі меню комплексних обідів від нашого ресторану На небі: огляд найпопулярніших позицій ланчів!

Наш ресторан На небі особливий, адже ми пропонуємо різноманітні комплексні обіди в Тернополі. Наша фішка в тому, що ви можете самостійно обрати позицію ланчу та страви, що будуть до нього входити. А це дасть вам змогу перекусити або ж ситно наїстися, в залежності від ваших бажань і потреб. У нас пропонуються такі варіанти обідів:

  1. Ланч LIGHT, що включає основну страву та салат. Ви можете обрати соковиту котлету по-київськи, різні варіації традиційної італійської пасти, ніжну томлену телятину на пюре з картоплі та пікантного хріну, тріску на буряковому різотто чи ідеально приготовлені медальйони зі свинини. Салати пропонуються наступні: "Цезар", "З прошутто", "З мустардою та моцарелою", "З брі та печеним огірком". Обирайте з запропонованого переліку щось одне та смакуйте!
  2. Ланч LIGHT, де ви можете обрати на свій розсуд, який суп і салат хотіли б скуштувати. На перше ми подаємо курячий бульйон, традиційний український борщ та ситний бограч. Подумайте, що ви бажаєте скуштувати цього разу, та замовляйте.
  3. Ланч LIGHT, який включає суп і основну страву. Це чудовий варіант для тих, хто любить себе побалувати ріденьким і не забуває наситити свій організм.
  4. Ланч MAX. Цікавить найситніший комплексний обід - меню в На небі включає і цю позицію. Замовивши її, ви отримаєте і перше, і основу, і поживний салат. 

Експериментуйте і щоразу обирайте інше меню обіду, ми пропонуємо безліч страв, тому вам їжа точно не набридне. Ми повністю виключили монотонність і прагнемо, щоб ви постійно куштували щось нове та не менш смачне!

Читайте також: Декілька причин на користь доставки їжі

 

Харчуйтеся правильно, а доставка обідів від СРФМ цьому активно посприяє!

Зацікавило смачне, корисне та збалансоване меню комплексних обідів, але здійснити замовлення в закладі не маєте змоги, - не проблема, адже у нас діє по передмісті та місту Тернопіль доставка їжі. Завдяки даній послузі, ви точно не залишайтеся голодними при тому, що відлучатися від робочого процесу не виникне потреби. Ми привеземо вам страви туди, куди зручно, та так швидко, як це можливо. Щоб замовити їжу у Тернопіль чи ближні села, телефонуйте нам за номером 068-055-77-11 чи заходьте на наш сайт СРФМ, у додаток та ще більш детально ознайомлюйтеся із запропонованими стравами. Доставка обідів у Тернопіль обходиться у 50 грн. при мінімальній вартості замовлення 250 грн., а у передмістя - 70 грн. , якщо сума в чеку становить не менше 350 грн. Якщо ви є власником підприємства і бажаєте для всіх своїх працівників замовити обід - доставка страв на суму від 2000 грн. обходиться безкоштовно. 

Вживайте здорову їжу і ви побачите, як зміниться ваш настрій і покращиться працездатність. Щоб ваш день пройшов на "відмінно" і ви залишилися задоволені виконаною роботою, замовляйте у нас комплексний обід, меню попередньо переглянувши. Насолоджуйтеся нашими стравами і їх розмаїттям, куштуйте щось нове або обирайте улюблені позиції, без яких не уявляєте продуктивного дня! Доставка обідів у Тернополі від нас, СРФМ, - це завжди швидко, зручно, доступно та, звичайно, надзвичайно смачно!

Наступна стаття >Наступна стаття