Новинка від NA NEBI - спаржеве меню

2021-04-12

Постійно шукаєте у Тернополі де поїсти та бажаєте спробувати різноманітні новинки української кухні? Тоді спаржеве меню і сучасна українська кухня в ресторані На небі Тернопіль – місце, яке Ви точно не повинні оминути!

Сезонне меню із спаржею Na Nebi задовольнить Ваші гастрономічні вподобання

Нещодавно На небі меню страви української кухні поповнились майже десятком нових страв з одним із найбільш вітамінізованих овочів – спаржею. Цинк, калій, фосфор, кальцій, магній та залізо є лише неповним переліком того, чим збагачується людський організм під час споживання спаржевих страв. Ми прагнемо, аби Ваше перебування в ресторані На Небі було не лише приємним, але й надзвичайно корисним, тому пропонуємо унікальне сезонне меню страв зі спаржею, які зручно розташовані у вкладці «Спаржеве меню» на другій позиції в лівій частині нашого сайту:

  • креветка гриль зі спаржею;
  • спаржа в беконі на грилі;
  • зелений сніданок: спаржа, авокадо, кабачки, шпинат, горошок, брокколі, вівсянка та пармезан;
  • молода телятина зі спаржею;
  • лосось зі спаржею та картопляним пюре;
  • філе міньйон зі спаржею;
  • шатобріан зі спаржею зі ступенями прожарювання rare, medium, medium-well та well done.

 

Доставка їжі Тернопіль від ресторану Na Nebi – неймовірно смачна кухня у вас вдома!

Ресторан доставки їжі Тернопіль Na Nebi – це сучасна українська кухня, представлена в 14-х різних категоріях нашого меню: пісне меню, сніданки, гриль-меню, гарячі страви, гарніри, супи, вареники, салати, закуски, десерти, випічки та фуршет-бокси. Смачна кухня Тернопіль у нашому ресторані дозволяє кожному тернополянину та гостям міста по-новому поглянути на традиційні українські страви та відкрити для себе її всю велич і широке різноманіття. Завітавши до нашого ресторану за адресою вулиця Олени Кульчицької, 2, Ви матимете змогу насолодитись стравами української кухні у стильному закладі із атмосферним інтер’єром та привітним персоналом, який в умовах пандемії COVID-19 та протиепідемічних обмежень перебуватиме в масках і рукавичках та із радістю допоможе Вам знайти вільний столик, проконсультує під час замовлення та обслуговуватиме протягом всього періоду перебування у нашому закладі, створюючи для Вас максимальний комфорт та затишок.

Якщо ж ви не маєте змоги завітати до нас особисто, перебуваючи вдома, на роботі або на відпочинку в межах міста з друзями, то пропонуємо можливість скористатись послугами доставка їжі Тернопіль, умови якої залишаються спільними для усіх закладів Сім’ї ресторанів Файного міста, куди і входить ресторан На небі Тернопіль. Наші кур’єри доставлять Ваше замовлення надзвичайно швидко, безпечно та в спеціалізованих місткостях для транспортування харчових продуктів за вказаною адресою.

  • мінімальна вартість замовлення: по м. Тернопіль - 200 грн, за межі міста – 300 грн, самовивіз – мінімальна вартість відсутня.
  • вартість доставки їжа Тернопіль: по м. Тернопіль – 30 грн, за межі міста – 50 грн.
  • безкоштовна доставка при замовленні: у м. Тернопіль – від 450 грн, за межі міста – від 500 грн.
  • приймаємо замовлення на доставка їжі Тернопіль онлайн або за телефонами щоденно до 21:20.

Ресторан на небі Тернопіль гарантує ідеальний та бездоганний смак і вигляд українських страв, а наше сезонне меню зі спаржі точно не залишить Вас байдужими – замовляйте вже зараз!

Наступна стаття >Наступна стаття