Новинка від YOUNG: паназійські комплексні обіди

2021-03-29

Для нас важливо, щоб Ви були ситі і задоволені навіть на роботі! Тому ми створили меню з ланчами на доставку. І як наче цього було мало, розширили його! Зустрічайте новинку від Young у м. Тернопіль — паназійські комплексні обіди! Улюблені оригінальні страви тепер значно ближчі, а обідня перерва стане персональним гастроквитком до Азії!

Комплексні обіди у м. Тернопіль з доставкою від YOUNG: що смачного замовити на обід?

Навіщо відмовляти собі у задоволенні ласувати цікавими стравами? І чи має це бути обов’язково борщ, цезар чи картопляне пюре з котлеткою? Наші азійські комплексні обіди у м. Тернопіль з доставкою відкриють Вам новий світ смаку та кулінарних емоцій:

  • На перше. Традиційні японські місо суп і рамен, тайський том ям. Класика азійської кухні з доставкою по Тернополю.
  • Основа. Курка у кисло-солодкому соусі з ананасами, тайський рис з тріскою панко, удон з телятиною та овочами. Хітові страви від ЯНГ у м. Тернопіль. Гостро-пікантне поєднання, що не залишить байдужим.
  • Салат. З курочкою теріякі, телятиною та арахісом, з тунцем. Легкі та поживні, адже Сім’я ресторанів Файного Міста подбала, щоб кожна страва принесла максимум задоволення і користі кожному!

Наша доставка обідів в офіс заощадить час на похід до ресторану, а кур’єри привезуть пакунок з гарячою їжею у будь-який куточок міста! Тепер обідня перерва гарантовано стане особливою: закликайте колег, разом їсти смачніше! Зробити замовлення можна на сайті та через офіційний застосунок для мобільного faine misto. До речі, останній дуже зручний у використанні, позаяк запам’ятовує адреси доставлянь, історію купівель, а меню з усіх закладів завжди під рукою!

Яка у м. Тернопіль доставка їжі пропонує Pan-Asian lunch? Файне вже везе Ваш обід!

У місті Тернопіль доставка їжі є у безлічі закладів, але чи усюди так смачно, як у нас? Постійні гості Файного стверджують, що ми найкращі, і ми кожного дня працюємо над тим, щоб відповідати такій високій оцінці. Чому варто замовити паназійські комплексні обіди від ЯНҐ:

  • Смачні страви, гарні порції, небанальне меню на обід. Ми відкриємо для Вас кухню В’єтнаму, Китаю, Японії та Таїланду!
  • Безкоштовна доставка їжі по м. Тернопіль. Доставляємо навіть за межі міста (при купівлі від 300 грн, безкоштовно привеземо при купівлі від 500 грн).
  • Приємні ціни та гарантована якість кожного блюда. Наші кухарі готують з-під ножа і тільки зі свіжих продуктів.

Неодмінно скуштуйте нашу новинку! Для команди Файного важливо, щоб Ви були задоволені трапезою на всі 100%. Зверніть увагу, що мінімальний чек для кур’єрського доставлення має бути від 200 грн. Файне Місто у Тернополі з доставкою своїх паназійських ланчів нагодує кожного! Чекаємо на Ваші відгуки про оновлене меню на сторінках соцмереж, смачного!

Наступна стаття >Наступна стаття