Новинка в меню ресторану НА НЕБІ: огляд комплексних обідів

2020-01-23

 

Бізнес-ланчі вже багато років користуються великою популярністю, оскільки суттєво економлять час і гроші. Не потрібно довго гортати меню, думати над поєднанням страв, розбиратися в їх складі. Це справді швидко, вигідно й недорого, оскільки ті самі страви окремо зазвичай коштують дорожче. Вишуканий ресторан НА НЕБІ також пропонує декілька варіантів смачних та ситних комплексних обідів. В закладі переважає сучасна українська кухня, тож якщо шукаєте, де смачно пообідати в Тернополі, завітайте у наш сімейний заклад. 

 

Комплексні обіди Тернопіль: смачно та вигідно

 

stravaБізнес ланчі, що їх пропонує ресторан НА НЕБІ, це чудовий варіант смачно та затишно провести свій обідній час. Ми пропонуємо три варіанти комплексних обідів:

  • Обід, що включає в себе борщ червоний, курячу ковбаску з овочевим пюре та салат овочевий. Чудове співставлення корисних і смачних страв, адже тут і свіжі овочі, і м’ясо, і перша страва, і гарячий гарнір.

  • Бізнес-ланч для любителів чогось цікавішого, що включає в себе традиційний угорський суп бограч, запечену телятину та овочі гриль. Знову ж таки чудове й корисне поєднання овочів та м’яса. 

  • Комплексний обід, який складається із курячого супу на перше, традиційних українських вареників з картоплею зі свіжою сметанкою і апетитного салату із куркою гриль.

Замовити бізнес-ланч у ресторані можна з понеділка по п’ятницю з 12 до 15 години. 

 

Ресторан української кухні NA NEBI: що тут цікавого

 

Заклад На НЕБІ сміливо може претендувати на звання – найкращий ресторан Тернополя, адже тут є все для приємного часопроведення за смачною їжею. Адже погодьтеся, часи, коли люди обідали в старих столовках, потрохи минають. Сучасним зайнятим людям потрібно щось більше, ніж їжа, якою можна просто насититись. Значно приємніше, коли ти проводиш годину свого обіду в гарному, атмосферному закладі із ввічливим професійним персоналом та іменитими шеф-кухарями.

Тож чим може похвалитися ресторан НА НЕБІ:

  • Приємний інтер’єр з великою кількістю дерева, зелені та світла, що створює невимушену атмосферу затишку й комфорту.

  • Розкішні види на місто, адже ресторан знаходиться на шостому поверсі будівлі в самому центрі міста, тож краєвиди з вікон і тераси – незабутні.

  • Повністю відкрита кухня, тож кожен може спостерігати за магією приготування улюблених страв. Посередині залу стоїть гриль, накритий латунним куполом. 

  • Є контактний бар і гарна дитяча кімната, тож в закладі сподобається усім членам сім’ї, як малим, так і великим. Також можна проводити дні народження, хрестини та інші урочистості.

Сім’я ресторанів Файного Міста – це завжди цікаві, самобутні й варті уваги заклади, і сучасний ресторан української кухні саме такий. 

Наступна стаття >Наступна стаття