Новинка! - Обіди з ресторану Na Nebi: Що ми пропонуємо?

2020-02-24

Обід посеред напруженого дня – це не просто час для відпочинку. Це важливий прийом їжі, перерва, щоб ситно та смачно поїсти в приємній та комфортній обстановці. Нашвидкоруч приготований бутерброд, фастфуд з найближчого кіоску чи снеки з магазину не дадуть вам необхідної енергії та корисних речовин на решту дня. Саме для цього й придумали комплексний бізнес ланч. Перевага їх ще й в тому, що не потрібно довго гортати меню і підбирати страви, в ресторані НА НЕБІ це зробили за вас. А це суттєво економить час і гроші.

 

Що пропонує меню ресторану української кухні НА НЕБІ?

Ресторан НА НЕБІ в м. Тернопіль в меню має декілька варіантів бізнес ланчів з ідеально продуманим поєднанням страв. Це справді смачні обіди для тих, хто любить бездоганно приготовані страви української кухні.

  1. Ситний обід, до якого входить червоний борщ, куряча ковбаска з овочевим пюре та салат овочевий. Це прекрасний варіант обідньої трапези, адже тут поєднані свіжі овочі, м’ясо, перша страва і гарячий гарнір.
  2. А якщо захочеться чогось оригінальнішого, то вам підійде обід, що включає традиційну першу страву Закарпаття – суп бограч, а також соковиту запечену телятину та овочі гриль.
  3. І ще одна пропозиція – бізнес-ланч, до якого входять курячий суп на, традиційні українські вареники з картоплею зі свіжою сметанкою та апетитний салат із куркою гриль.

Насолодитися смачним бізнес-ланчем у ресторані NA NEBI можна з понеділка по п’ятницю з 12 до 15 години.  

Варто згадати ще й про наше дитяче меню, адже чимало відвідувачів приходять до нас із дітьми. Для найменших наших гостей ми пропонуємо наступні корисні і смачні страви:

  • Курячий бульйон з фрикадельками, макаронами, бейбі морквою та перепелиним яйцем.
  • Бао бургер з котлетою з телятини, картоплею фрі та томатним соусом.
  • Тальятеллі з курячими кульками та соусом маринара.
  • Шашлик з індички з картоплею по-селянськи та томатним соусом.
  • Кольорові вареники з картоплею та сметаною.
  • Котлети з індички на пару з картопляним пюре та вершковим соусом.
  • Паровий рис з йогуртом та малиновим пюре.

Також є й напої спеціально для діток, це – какао, трав’яний чай та натуральні мілкшейки з різноманітним наповненням. А на десерт – домашнє морозиво.

Завітайте до ресторану НА НЕБІ на обід чи бізнес-зустріч і отримаєте не лише смачну їжу, а й бездоганний сервіс, приємну атмосферу та неповторні краєвиди, що відкривають з великих панорамних вікон закладу.

 

Доставка обідів Тернопіль: відтепер діє і в НА НЕБІ

Ви так цього хотіли, тож ми це зробили! Відтепер комплексні обіди, які пропонує ресторан НА НЕБІ, можна замовляти на доставку.

Якщо ви дуже заклопотані і не маєте часу чи можливості завітати у ресторан, то українська кухня в усій красі тепер може прибути до вас просто на офіс.

Доставка їжі в м. Тернопіль, що її пропонує наш ресторан швидка і зручна, а замовити можна в будь-який із перелічених способів:

  • По телефону, за вказаними на сайті номерами.
  • Просто через сайт у розділі меню, обравши бажаний обід.
  • За допомогою мобільного додатку «Файне місто», який завжди під рукою на вашому смартфоні.
  • Зробивши замовлення просто в закладі, вказавши адресу і час доставки.

Сім'я ресторанів Файного Міста – це ресторани Тернополя, які цінують своїх клієнтів та їхній затишок. Завітайте до ресторану та переконайтеся в цьому самі!

Наступна стаття >Наступна стаття