Новий рік святкуй яскраво: замовляй столик в Янг або На Небі. Грандіозна програма!

2019-05-26

Новий рік – це довгоочікуване свято, яке супроводжується веселощами та розвагами, смачними стравами та напоями. Його зустрічають в колі друзів та рідних. Так багато бажаного та приємного пов’язано з таким відпочинком, тому недивно, чому люди готуються до нього тривалий час. Щоб ніч стала незабутньою, варто задуматись над місцем її зустрічі. Якщо немає бажання чи можливості відзначати цю подію вдома, тоді слід замовити столик у ресторанах NA NEBI чи YOUNG. Ці заклади користуються неабиякою популярністю серед тернополян та гостей міста. Чому варто зробити вибір саме в їх користь? Відповідь на дане запитання цікавить багатьох людей, які планують зустріти Новий рік 2019 у Тернополі.

Ці ресторани Тернополя пропонують не лише святкове меню, а й феєричну розважальну програму, завдяки чому їх відвідувачі отримають море позитивних емоцій. Розважати всіх присутніх будуть такі відомі люди як Таня Песик та Віктор Гевко. В шоу-програму також включені виступи команди VIP Тернопіль, Аркадія Войтюка та ВІА Кіп'яток. Ці люди зарядять позитивними емоціями кожного, завдячи чому святкування Нового року запам’ятається на довгі роки. Гостей також чекає оригінально оформлена фотозона, де можна зробити круті селфі та фото з найдорожчими людьми та зірками шоу-бізнесу.

Де провести Новий рік 2019 у Тернополі?

youngВ закладах працюють лише досвідчені кухарі, бармени та офіціанти. Вони вкладають душу в свою роботу, а також розділяють свій настрій з гостями. Для приготування страв кухарі використовують лише перевірені продукти. Вони приділяють увагу не лише їх смаку, а й дизайну. Подача їжі сучасна та стильна, що не може не порадувати естета.

Прихильникам тайської, китайської, японської, в’єтнамської кухні сподобається меню Янг. Вони будуть у захваті від незрвнянного смаку та оформлення кожної замовленої страви. Азіатська кухня приємно дивує тим, що вона оригінальна та ситна. Звичайно, Новий рік Тернопіль важко представити без алкогольних напоїв. Розробники меню пропонують відвідувачам саке, бренді, вино, віскі та інше.

Якщо людина полюбляє ароматне та соковите м’ясо, тоді їй варто відвідати ресторан української кухні в сучасному виконанні NA NEBI. В меню На Небі пропонується широкий асортимент м’ясних страв, гарячих та холодних закусок, гарнірів. Якщо гість хоче оцінити сучасну українську кухню, тоді йому варто провести Новий рік саме в цьому ресторані. Завершується застілля подачою вищуканого святкового торту.

Чому варто відзначити Новий рік 2019 у Тернополі?

Якщо є бажання незабутньо відзначити Новий рік 2019 Тернопіль, потрібно наперед бронювати столики в цих ресторанах, оскільки бажаючих це зробити дуже багато. Дані заклади користуються популярністю тому, що пропонують наступне:

  • Вишукане меню;
  • Професійне обслуговування;
  • Смачні страви та напої;
  • Розважальну програму за участю зірок шоу-бізнесу;
  • Доступні ціни.
Наступна стаття >Наступна стаття