Новинки в меню Янг! Заходь спробувати чи замовляй на доставку

2023-11-15

Ресторан Янг, як і всі заклади нашої Сім'ї, прагне вас постійно балувати цікавими новинками, саме тому ми включили в меню абсолютно нові страви. Це ми зробили для того, аби ви постійно насолоджувались особливими смаками та пропонували їх близьким, щоб вони теж отримували від їжі максимум задоволення. Ресторан Янг у Тернополі - місце, де готуються страви паназійської кухні, а щоб ви не куштували одне і те ж, зверніть увагу на оновлене меню.

замовити страви ресторану янг

 

Оновлене ЯНГ меню - вишукані страви для справжніх поціновувачів східної кухні!

ЯНГ меню періодично оновлюється, і зараз ми рекомендуємо замовити такі апетитні та вишукані страви, які вас приємно здивують:

  1. Креветки темпура. Ми так давно їх готуємо для додавання в різну їжу, що тепер хочемо поділитися з вами їх істинним смаком без жодних інших інгредієнтів. Єдине, що пропонуємо до цієї апетитної, поживної та нереально смачної страви, - соуси, аби ви відчули ще більш насичені нотки.
  2. Удон з креветками та куркою. У нас ви можете замовити легендарний азіатський удон, до складу якого входять: ніжне куряче філе й ідеально приготовані креветки, зелений горошок і стручкова квасоля для придання соковитості, ароматні гриби муер, зерна кунжуту, кисленький лайм і авторський соус вок.
  3. Креветки панко. Якщо ви обожнюєте морепродукти, замовте креветки, які у поєднанні з кляром темпура та сухарями панко створюють єдину смакову композицію. Ми подаємо страву з витонченим кисло-солодким соусом, аби ви відчули весь спектр її відтінків.
  4. Кімчі суп з телятиною. Полюбляєте перші страви, проте прагнете скуштувати щось незвичайне, зверніть увагу на дану позицію. Для приготування оригінального супчика ми використовуємо соковиту телятину, паростки сої, капусту кімчі, сир тофу, локшину юмень, чилі.
  5. Морепродукти ВОК з додаванням пюре та батату. Східна кухня в Тернополі настільки клоритна, що насолодитись улюбленими стравами вдасться навіть істинним прихильникам коктейлю з морепродуктів. Страва містить морський гребінець, креветки та кальмари, а їх вишуканий смак і унікальний аромат чудово доповнюють пюре з батату й імбирні чіпси. Завершує композицію наш авторський кунжутно-соєвий соус.
  6. Смажений рис з креветкою. Азіатська кухня у Тернополі манить своїм колоритом. До прикладу, якщо ви хочете відчути смак рису з дещо іншої сторони, замовте цю страву. Для завершення композиції ми у неї додаємо ідеально приготовані креветки, ароматний імбир, гриби муер та шиітаке. Неповторний смак досягається також за рахунок різних видів соусів і чіпсів з часнику.
  7. Боніто Кунсей. Ресторан Янг у Тернополі меню оновив і ролів. Оберіть актуальну новинку, приготовлену на основі креветки, стружки тунця та копченого лосося.
  8. Чоко. Якщо ви вважаєте себе справжнім ласуном, вам варто обрати у Young Тернопіль меню цей апетитний шоколадний десерт. Він надзвичайно ніжний і такий приємний на смак, що ви отримаєте абсолютно нові відчуття. Праліне з фундука, ніжний шоколадний мус і ексклюзивний крем ідеально гармонують з коржем і карамелізованим повітряним рисом.

Якщо ви досі думаєте, де замовити їжу в Тернополі таку, щоб не була схожа на класичні страви, оберіть наш ресторан ЯНГ. Окрему увагу приділіть оновленому меню, яке захоплює своїм колоритом і вишуканістю.

Читайте також: Доставка суші від ЯНГ - замість тисячі слів

 

Їжа на замовлення з доставкою чи у закладі - обирати вам!

Щоб насолодитися традиційними й авторськими стравами паназійської кухні, завітайте до нас. Тут на вас чекає справді затишна атмосфера, яка досягається за рахунок простору та нерельно зручних посадкових місць. Якщо по певних причинах вам не виходить навідатись до нас, чудовим рішенням стане їжа на замовлення з доставкою. У Янг доставка виконується як по середмісті, так і по околицях, тому вам вдасться насолоджуватись оновленим меню, де б не знаходились. Доставка східної кухні здійснюється за попереднім замовленням на сайті чи по номеру 068-055-77-11. Young тернопіль доставка - це доступна та нереально зручна послуга, яка виручить у вас у різних ситуаціях: коли несподівано прийшли гості, хочеться провести святкування та потішити всіх присутніх, є невимовне бажання ситно повечеряти наодинці чи з коханою людиною, плануються родинні чи дружні посиденьки на честь завершення робочого тижня. Їжа з доставкою по Тернополю та передмісті від СРФМ залюбки прийде на допомогу і зробить проведення вашого часу не лише радісним, а й надзвичайно смачним.

Наступна стаття >Наступна стаття