Нові страви в меню Young: огляд

2024-01-29

Якщо ви обожнюєте паназійські страви, ресторан східної кухні Янг підготував класні новинки, які точно не залишать вас байдужими. Ми піклуємось, аби вам подобалась їжа, яку ми створюємо з любов'ю, і щоб ви могли щоразу куштувати щось цікаве та незвичайне. Зверніть увагу на оновлене меню Янг у Тернополі, де представлено безліч оригінальних позицій, що підкорять ваші серця.

доставка їжі ресторан янг

 

Ресторан Янг у Тернополі: меню з актуальними новинками вже чекає на вас!

Заклад східної кухні Young у Тернополі одним із перших розкрив весь спектр смаків паназійських страв, тому заслуговує вашої уваги, якщо ви бажаєте спробувати щось корисне, поживне та надзвичайно смачне. Ми рекомендуємо замовити такі актуальні новинки:

  • Оновлені варіації суші Янг. Прихильникам японської кухні, в яку втілені мексиканські нотки, припаде до душі рол з тунцем і ніжним соусом гуакамоле. Якщо ж ви бажаєте скуштувати щось незвичне, оберіть із нашого оновленого меню роли з тартаром із восьминога та креветками або ж суші зі щупальцями цього екзотичного морепродукта. 
  • Рієт з лосося. У оновленому Янг меню ви знайдете ідеальну основну страву, яка і наповнить організм енергією, і подарує незабутні емоційні відчуття. Для її приготування ми застосовуємо два різновиди лосося: копчений і печений слабосолений. Витончений смак риби доповнюємо ніжним сиром фета, цедрою лайма, гострим перцем халапеньо та пікантною гірчицею. Щоб їжа ще краще смакувала, ресторан азіатської кухні подає її з пухкими бао-булочками.
  • Щупальце восьминога з місо пюре. Ця позиція неодмінно зацікавить прихильників чогось справді екзотичного. Для приготування щупальця ми використовуємо соус теріякі. Доповнює витончений смак восьминога повітряне картопляне пюре з місо пастою. Вже приготовлена страва подається з капустою й огірками кімчі, газованими черрі та пікантною паприкою.
  • Філе дорадо з перцевим соусом. Східна кухня в Тернополі у ресторані ЯНГ дивує своїм колоритом. Якщо ви обожнюєте оригінальні смаки, оберіть філе дорадо, мариноване в соковитих цитрусах. Смак риби прекрасно доповнюють гриби ерінги, стручкова квасоля, боби едамаме, вакаме, а ніжності і легкої гостринки надає вершковий перцевий соус.
  • Бамбук. Ми оновили в закладі Янг меню з десертами. Скуштуйте апетитну новинку, до складу якої входять: кокосовий мус, сироп лічі, виноград, мигдальний бісквіт, крем шантільє. Для надання десерту бездоганного вигляду ми покриваємо його какао-маслом і велюром на основі білого шоколаду.

Переглядайте оновлене Янг меню у Тернополі і замовляйте вишукані страви паназійської кухні. Ми переконані, що вони підкорять ваші серця незвичними смаковими поєднаннями та вишуканою подачею.

    Читайте також: Як обрати суші сет? Декілька порад

 

Young у Тернополі: доставка страв східної кухні по місту та передмісті 

Зацікавила азіатська кухня в Тернополі, проте немає змоги завітати в наш ресторан, - скористайтесь послугою доставки. Оскільки вона надається не лише по місту, а й у приміські зони, ви маєте прекрасну можливість залишитися вдома чи на робочому місці, організувати святкування чи смачні вечірні посиденьки з близькими людьми там, де зручно. Зацікавила з закладу Young у Тернополі доставка - переглядайте меню і оформляйте замовлення онлайн або ж зв'яжіться з нами за номером 068-055-77-11. 

Меню Янг у Тернополі настільки колоритне, що кожен знайде для себе улюблені роли чи суші сети, страви ВОК чи бао-бургери і безліч інших смаколиків. А щоб здивувати цікавими смаками себе та близьких, зверніть увагу на наші новинки. Ми намагаємося щоразу вас тішити чимось нереально смачним і незвичним, а тому періодично оновлюємо меню, щоб ви отримували ще більше яскравих емоцій від паназійської кухні!

Наступна стаття >Наступна стаття