Нове меню в ресторані NA NEBI: Що замовити на сніданок?

2020-08-13

Сніданок – надзвичайно важливий прийом їжі, але, на жаль, багато хто ним нехтує. Дієтологи кажуть, що пропускаючи сніданок, на обід та вечерю ми з’їдаємо значно більше, а ще збивається природній обмін речовин організму. Тож снідати потрібно обов’язково, тим більше, що віднедавна ресторан української кухні На Небі ввів в меню окремий розділ сніданків. Ми потурбувалися про вас, і тепер є смачні страви та великий вибір меню на сніданок, - в цьому випадку просто неможливо не поснідати.

Сучасний український сніданок від ресторану сучасної української кухні. Огляд меню Na Nebi

Давайте розглянемо детальніше, які ж сніданки тепер пропонує На небі меню.

  • Сирники з молочним шоколадом. Корисні сирники, які так багато хто любить, і молочний шоколад – поєднання користі і смаку.
  • Тост з лососем та яйцем. Для тих, хто любить снідати тостами та кавою. До того ж лосось – це просто колодязь корисних вітамінів та мінералів.
  • Крок мадам з індичкою. Це оригінальний сніданок по-французьки: приголомшливий сендвіч із індичкою, сиром та яйцем.
  • Тост з беконом. А це тост з беконом, яйцем, сиром та салатом. Неймовірно смачний та ситний.

Якщо ж у вашому меню на сніданок обов’язково повинні бути корисні дієтичні страви, зокрема вівсянка, то ми теж маємо для вас декілька різних пропозицій.

  • Вівсянка а-ля карбонара. На смак майже як справжня італійська паста, але ще корисніше. З сиром пармезан та соусом.
  • Вівсянка з лососем, а також сиром та зеленим горошком. Відмінний запас складних вуглеводів, білків та омега-3 з самого ранку.
  • Вівсянка з карамелізованими фруктами. Якщо любите солодке, але не хочете зловживати цукром, цей сніданок вам ідеально підійде. Корисні фрукти та ситна вівсянка – заряд бадьорості на цілий день.

Смачні страви на сніданок з доставкою – Тернопіль

Ресторан На небі – це сучасна українська кухня, страви якої можна замовити на доставку.

Не у всіх є час або бажання готувати зранку сніданок, чи навіть завітати до ресторану, щоб добре поснідати. І у цих випадках доставка сніданків надзвичайно актуальна. Адже усі смачні сніданки з ресторану На Небі можна замовити в будь-яку точку міста: додому чи на офіс. До того ж по місту уся доставка повністю безкоштовна. За межі міста вартість доставки становить 50 грн. За послуги кур’єра за межами Тернополя теж не доведеться платити, якщо сума замовлення складе від 500 грн.

Ще деякі нюанси щодо замовлення їжі в м. Тернопіль:

  • Мінімальне замовлення для оформлення доставки має становити від 200 грн по місту і 300 грн – за межі міста;
  • Оформити замовлення можна онлайн: на сайті чи через мобільний додаток, або ж по телефонах, зазначених на сайті. Також є самовивіз, тоді мінімальної вартості замовлення немає.
  • Ресторан На Небі, як і усі інші заклади мережі Сім’я ресторанів Файного міста, приймає замовлення на доставку до 23 години.

Обирайте улюблену страву зі сніданки меню, та починайте ваш ранок смачно і корисно разом з рестораном На Небі!

Наступна стаття >Наступна стаття