Нова розвага в Na Nebi для вас та ваших діток! Намалюйте свій десерт!

2024-07-01

В «На небі» ми намагаємось створити максимально зручний простір як для батьків, так і для діток, тому нас обирають для відвідин з малечею. Якщо ви не знаєте, куди піти з дитиною в Тернополі, а хочете провести час весело та з користю, ми маємо для вас цікаву пропозицію. Такого ви ще не зустрічали в жодному закладі нашого міста! В той час, коли смачними десертами вже нікого не здивуєш, Na Nebi Grill&Wine руйнує стереотипи й пропонує намалювати десерт своїми руками!

 

Розваги для дітей в Тернополі: завітайте до нас, щоб корисно провести час з сім'єю!

І хто сказав, що гратися їжею не можна? Нова концепція від «На небі» дозволить вам разом з дитиною намалювати десерт, а потім насолодитись його смаком. Хіба можливо організувати цікавіший відпочинок з дітьми у Тернополі? А, головне, – що все безпечно, тому не варто хвилюватись про шкоду такого десерту. Ваша дитина неодмінно отримає не лише гастрономічне, а й естетичне задоволення від процесу створення оригінальної солодкої страви. Ми довели рецептуру до ідеалу – ви можете бути впевнені, що цей десерт стане головним відкриттям для вашої сім'ї, адже не потрібно буде обирати між смаком і розвагами. 

замовити десерт тернопіль

Чому ж варто замовити десерт, який став вже бестселером нашого меню? Ось декілька його особливостей:

  • полотно – це хрустке бізе, спеціальне приготоване нашими кухарями з дотриманням унікальної рецептури;
  • різноколірні їстівні креми – їх виготовляють з ніжного крем-сиру, вершків і пудри, тому ніяких штучних домішок та агресивних барвників у складі не передбачено;
  • смаки – манго, фісташка, суниця-лічі створять смаковий ансамбль, який закохає у себе навіть справжніх кулінарних гурманів і поціновувачів експериментальних десертів. 

Такі розваги для дітей в Тернополі можна організувати й під час святкувань дитячого дня народження або просто зібрати друзів вашої малечі, щоб якісно провести час у вільний день. Кожна картина стане справжнім витвором мистецтва, адже намалювати її можна по-різному, прикрасивши квітами та свіжими фруктами. Чарівний букет чи сонячний берег моря, улюблена іграшка чи портрет мами – дозвольте вашій дитині проявити свої творчі здібності й креативну фантазію, поки ви будете насолоджуватись іншими стравами з меню «На небі».

доставка десертів тернопіль

Нові десерти в Тернополі є абсолютно безпечними для вживання в їжу, але вони за рецептурою нагадують меренгові рулети, але подані в більш оригінальній варіації. За бажанням діти можуть взяти готову картину з собою й посмакувати нею вдома. Такий спільний відпочинок в стінах нашого закладу точно запам'ятається малечі та залишить після себе приємні враження, адже ресторан «На небі» – місце щасливих людей.

Читайте також: Тортики від пекарні Файного міста - випікаємо емоції

 

 

Хочеться чогось оригінального? Тоді рекомендуємо замовити десерт від Na Nebi, який ви зможете намалювати своїми руками!

Якщо вас зацікавив цей десерт та ви хочете відвідати наш ресторан в Тернополі, не відкладайте цю важливу справу на потім. Таке дозвілля буде цікаве як дітям, так і дорослим, адже ви зможете надихнутись на творчість, приділити увагу малечі й насолодитись спільним результатом. Поєднання смаколиків та малювання точно не залишить дитину байдужою та допоможе забути про гаджети, сконцентрувавшись на більш корисному занятті.

І не десертами єдиними! Меню «На небі» досить різноманітне, тому ви зможете спочатку нагодувати дитину повноцінним обідом, який дбайливо приготують наші кухарі. В розділі представлені спеціальні дитячі страви: бургер з індичкою, курячий бульйон, равіолі, батат і картопля фрі, філе курки в хрумкому паніруванні, панкейки та багато іншої смакоти. 

«На небі» в Тернополі – ресторан, де файно як дітям, так і дорослим.

Наступна стаття >Наступна стаття