Нонаме бар! - Стильний, атмосферний й молодіжний

2021-09-20

Шукаєте мексиканський заклад Тернопіль, аби відпочити від напруженого робочого тижня та відволіктись від буденних справ? Нічний клуб Тернопіль Noname допоможе отримати порцію драйву та позитиву!

Мексиканський заклад Тернопіль Нонаме – у нас є все для драйвового відпочинку!

Нонаме - мексиканський заклад Тернопіль та невіддільна частина мережі Сім’я ресторанів Файного Міста. Noname – унікальний дайв бар в підвальному приміщенні в серці Тернополя: недорогі алкогольні напої та безалкогольні коктейлі, сучасна драйвова музика, відповідний тематичний інтер’єр, що переносить Вас на Дикий захід в часи захопливих битв ковбоїв та повністю занурить в особливу атмосферу андеграунду – саме такий алкотреш та справжній відрив пропонує наш нічний клуб Тернопіль!

мексиканська їжа замовити

Щочетверга, щоп’ятниці, щосуботи та щонеділі на кожного відвідувача очікують найкращі у місті тематичні вечірки у мексиканському стилі, що допоможуть вам повністю та по-справжньому розслабитись й відпочити, не думаючи про завтрашній день!

Завітавши до дайв бар Нонаме, Ви переконаєтесь в тому, що жодні нічні заклади Тернополя не пропонують такого великого різноманіття страв мексиканська кухня Тернопіль, як ми. У нас Ви знайдете все необхідне, аби мексиканська вечірка, влаштована вдома на честь Вашого дня народження, точно сподобалась Ваших друзям та рідним:

  • такос: тартар, з лососем, рваною телятиною та сиром, рибою креветками, овочами та куркою;
  • сети мексиканських закусок на велику компанію: сет фахітас, плато чіпсів начос з куркою та сиром, сет амігос та тапаси;
  • суп з креветками та касуела;
  • салати: з пряними креветками та авокадо, овочами в мексиканському стилі, телятиною та куркою гриль;
  • основні страви: кесадилья з рубленою телятиною, карнітас фрайс, фішка в паніровці, буріто з куркою, свининою або овочами, кесадилья з куркою, креветки, мексиканський бургер, енчілади тощо;
  • картопля айдахо «по-селянськи» та фрі з сирним соусом або кетчупом;
  • традиційна мексиканська їжа закуски: сирні палички, чіпси начос, кукурудза тощо;
  • тапаси: з прошуто та камамбером, телятиною, креветкою;
  • найсолодші десерти: фруктовий сет, чізкейк, пончики, чуррос з карамельним або сирним соусом.

Мексиканська їжа доставка від Нонаме – втамуйте голод швидко та смачно!

Мексиканська кухня Тернопіль – Ваша улюблена, але не маєте можливості особисто завітати до бару Noname? Тоді мексиканська їжа доставка від Сім’я ресторанів Файного Міста – саме для Вас! Замовити їжу в NONAME – чудова можливість отримати гарячі та соковиті страви мексиканської кухні до себе додому, в офіс або на місце відпочинку з друзями, споживання від задоволення яких буде точно не меншим, ніж у стінах закладу.

Мексиканська їжа доставка від дайв бар Нонаме працює за наступними тарифами:

  • мінімальна вартість замовлення: по м. Тернопіль - 200 грн, за межі міста – 300 грн, самовивіз – мінімальна вартість відсутня;
  • доставка мексиканська їжа коштує: по м. Тернопіль – 30 грн, за межі міста – 50 грн;
  • безкоштовна мексиканська їжа доставка при замовленні: у м. Тернопіль – від 450 грн, за межі міста – від 500 грн;
  • NONAME приймає замовлення на доставлення онлайн на сайті fainemisto.com, за телефонами або у мобільному застосунку «Файне Місто» щоденно з 16:00 до 21:20.

Нонаме – смачна та пікантна мексиканська їжа, за якою Ви завітаєте до нас ще не один раз!

Наступна стаття >Наступна стаття