Нічне життя Тернополя: клуб YOUNG і 5 причин провесити тут вечір!

2019-05-26

Як часто Ви шукаєте, куди піти у Тернополі? Більшість місцевих знає: добре відпочити можливо у закладах Сім’ї Файного, тому не виникає потреби у пошуках та довгих походах з одного місця до іншого. Але для тих, кому імпонує ритм нічного міста, є клуб YOUNG – тут усе створено для Вашого смачного і незабутнього дозвілля. Звідки така впевненість? Читайте далі!

Лаундж-бар YOUNG: заклад, для відвідин якого існує декілька вагомих причин!

fishПопулярний та молодіжний лаундж-бар швидко знайшов відгук у серцях тернополян та приїжджих. Це модне місце, відвідати яке прагне кожен охочий до нових вражень та смаків. 5 причин, щоб провести вечір тут:

  1. Азіатська кухня за оригінальним рецептом та не менш цікавою подачею. Замовляючи та ласуючи стравами, Ви торкаєтеся небаченого раніше світу, перед Вами відкривається кулінарна завіса Японії, Таїланду, Китаю та В’єтнаму. Таких страв можна скуштувати тільки у нас або у закладах згаданих країн. Виключна самобутність та вибуховий мікс смаків, що гарантовано дарує азіатська кухня – ресторан ЯНҐ тямить у її приготуванні стовідсотково.
  2. Смачні суші – Тернопіль їх просто обожнює! В’єтнамський фреш-рол з креветками, китайський смажений рол з пряною качкою та ананасом чи унагі-маменорі? Меню Вас здивує, жодної звичної банальщини!
  3. Традиційні алкогольні та безалкогольні напої Азії. Японське пиво «Саппоро», саке, індійським ром, лимонад «Рамуне» та матча лате – скуштувати щось дійсно нетривіальне зможе кожен!
  4. Бар, за яким приємно спілкуватися з барменами та у колі друзів.
  5. Крутий інтер’єр та музика. Нічний клуб, в якому їжа і східна естетика сплітаються в одне ціле, де хочеться танцювати і насолоджуватися неоном – ЯНГ цікаво розглядати, щоразу знаходиш щось нове для себе. Ми запрошуємо ді-джеїв, що розкачують танцювальний майданчик, задають позитивного настрою на всю ніч.

Мережа закладів Файного Міста буде рада бачити Вас у гостях – бронюйте завчасно столики за телефоном: 097-676-77-11. Приходьте і переконайтеся у правильності свого вибору місця для класного відпочинку!

Суші-бар з доставкою від YOUNG

Ми пишаємося кухнею цього закладу, особливою окрасою якого є суші-бар. Відтепер у Вас є можливість замовити суші додому – чудова альтернатива приготуванням удома чи відвідинам тематичного ресторану. Готуємо з-під ножа шефа, доставляємо швидко і з турботою про Вас! З меню можна ознайомитися на сайті, а замовлення приймає адміністратор у телефонному режимі.

Наступна стаття >Наступна стаття