Неперевершині страви з доставкою додому: чому тернополяни обирають заклади мережі Файного Міста

2019-05-26

Така послуга, як доставка їжі, досить популярна серед українців. Це дійсно зручно, заощаджує час на закупи продуктів, приготування та миття посуду. Сім’я ресторанів Файне Місто очолює рейтинг затребуваних та улюблених закладів Тернополя, місцеві просто обожнюють нас! Це не гучна безпідставна заява, а результати дослідження протягом останніх років. Чому тернополяни обирають нас?

Їжа на доставку від Файного Міста: улюблений ресторан у Вас вдома!

stravaІснує безліч причин, через які людей цікавить їжа на доставку. Тут варто згадати і зайнятість на роботі, втому, прихід неочікуваних гостей, некомфортну погоду у поєднанні з бажанням добре поїсти. Ми прагнемо полегшити Ваше життя, зробити його максимально зручним та безтурботним. Для цього просто зателефонуйте нам і замовте страви з доставкою додому!

Файне меню здатне догодити кожному гостеві, адже кожний окремий заклад має свою особливу кухню:

  • Пасаж – втілення кулінарного бачення Америки, Мексики та Іспанії.
  • КЛУБ Файного – розмаїття європейської кухні + італійська.
  • Паб – українські блюда + закуски країн Європи до хмільного.

Також у нас є доставка бургерів – поживні та апетитні м’ясні сандвічі наразі одні з фаворитів серед наших гостей. І це зовсім не дивує, адже соковита курочка, телятинка і свинина у сполученні зі свіжоспеченою булочкою, овочами і соусом відмінно тамують голод, насичують енергією.

Гарячі та ситні страви-гриль з доставкою від мережі ресторанів Файного Міста – швидко, якісно та доступно!

Овочеві, рибні та м’ясні страви-гриль з доставкою завжди користуються популярністю у тих, хто віддає перевагу обідам у власній квартирі чи будинку.

 Гриль допомагає зберегти соковитість та користь продуктів, водночас створює хрумку скоринку. Що треба знати гостям, яких зацікавила «файна» доставка їжі у м. Тернопіль:

  • Бар Пасаж Адлера 13 відправляє пакунки з 11 до 24 год.
  • КЛУБ та паб Файне Місто – з 12 до 24 години.
  • Вартість 30 гривень, замовлення на суму від 400 грн. доставляємо кур’єром за власний рахунок!
  • Нагадаємо, що мінімальний чек повинен складати 200 гривень.

Клубне меню, Пасажу чи пабу? Обирайте неперевершені страви одразу з декількох закладів, а ми вже привеземо їх одним замовленням! Все готується з-під ножа шеф-кухаря та оперативно доставляється у будь-який куточок міста. Детальну інформацію можна отримати на сайті або за телефонами, що вказані у відповідних розділах.

Наступна стаття >Наступна стаття