Немає часу готувати! Чому доставка їжі тільки набирає популярності?

2021-05-28

Швидкий темп життя змушує менше приділяти часу побутовим справам. Але ж окрім роботи та родини ще має бути час на особистий розвиток і відпочинок! Саме тому доставка їжі у м. Тернопіль така популярна, власне, як і в інших містах України та у світі.

Сучасні проблеми вимагають сучасних рішень, і Сім’я ресторанів Файного Міста допоможе з цим! Заощаджуйте час на приготуванні страв, але тільки не на своєму дозвіллі чи смачному харчуванні!

Чому доставка у м. Тернопіль така популярна? І як до цього причетна Сім’я ресторанів Файного Міста?

Пательня з м'ясом куртки Сьогодні більшість людей приділяють чималу увагу кар’єрі та саморозвитку, тому не хочуть морочитися на кухні з приготуванням блюд. Завдяки цьому доставка у м. Тернопіль є неймовірно затребуваною послугою!

Наразі популярно делегувати різні справи та повсякденні задачі, щоб більше часу залишалося на важливе. У місті Тернопіль доставка їжі є топовою послугою, позаяк дозволяє спокійно займатися своїми справами, а не стояти біля плити весь вечір. Замовити їжу у м. Тернопіль можна не лише на кожен день, але й на будь-яке свято, вечірку з друзями абощо. Більшість обирає сервіси з доставляння, бо це:

  1. Зручно, достатньо мати під рукою телефон.
  2. Смачно та різноманітно.
  3. Швидко, доставка їжі можлива до офісу чи квартири.
  4. Доступно, позаяк закупи продуктів обходяться орієнтовно на таку ж суму + ще треба самому готувати.
  5. Можна влаштувати смачне застілля будь-якої миті на роботі та вдома!

Також деякі такі сервіси пропонують безкоштовне доставляння. Мережа закладів Файне у м. Тернопіль теж подбала про це! Якщо Вам бракує часу на приготування їжі або хочеться просто потішити себе смачною ресторанною їжею вдома чи на роботі, доставка Файне виручить! Ця послуга не тільки не втрачає актуальності, але й набирає обертів популярності через пандемію і загальну тенденцію — встигнути все й одразу. Мережа FaineMisto почала доставляти страви задовго, як це стало таким розповсюдженим, адже для нас важливо дбати про всіх своїх гостей!

Шукаєте найкращу доставку? У Файне Місто доставка завжди швидка та зручна!

У мережі ресторанів Файне Місто доставка працює з усіх закладів, окрім Ян Амор. Замовлення приймаємо щодня до 22:20!

Замовити можна на сайті fainemisto.com, у мобільному додатку Faine Misto та за номером телефону 098-055-77-11. Умови від Файне Місто дійсно прості:

  • Мінімальний чек по місту від 200 грн, для заміського доставлення — 300 грн.
  • Для тернополян послуга коштує 30 грн, заміських — 50 грн.
  • По Тернополю доставка їжі при купівлі на суму від 450 грн БЕЗКОШТОВНА. За місто від 500 грн.

Радимо завантажити наш застосунок, тоді всі заклади завжди будуть під рукою. У мережі Файне Місто меню є на будь-який смак: українська, американська, мексиканська, італійська, паназійська та європейська кухні! Скуштуйте наші топові позиції та новинки вже зараз!

Наступна стаття >Наступна стаття