Не знаєш що приготувати на вечерю?Спробуй замовити страви з нового меню Янг та зроби вечір особливим

2024-02-26

Що приготувати на вечерю - питання, з яким ми зіштовхуємось доволі часто та яке задаємо регулярно після продуктивного дня чи у вихідні. Щоб потішити себе та близьких, іноді так хочеться чогось справді смачненького та не буденного! Наш ресторан східної кухні Young знає, що замовити поїсти, аби ви залишились ситими та наповненими позитивом. Ми пропонуємо обрати страви з оновленого меню, які точно підкорять ваші серця і дадуть змогу ще краще дослідити паназійську їжу у всіх її відтінках і спектрах смаків.

 

Янг меню: оцініть актуальні новинки!

Досі у роздумах, що замовити на вечерю, - оберіть оновлене меню з нашого ресторану Янг. Представлені страви ідеально підходять як для звичного перекусу, так і святкування важливих подій. Ми рекомендуємо оцінити такі цікаві позиції:

  • Роли. На вас чекають особливі новинки, які точно не залишать байдужим жодного прихильника японської кухні. Ви будете приємно вражені гармонійним поєднанням тартару, восьминога та креветок, лососем з пармезаном, тунця з соусом гуакамоле. Якщо бажаєте відчути детально, яким на смак є восьминіг, рекомендуємо замовити роли з його щупальцями.
  • Рієт з лосося. Їжа, що ідеально підходить для легкої вечері. У страві печений і копчений лосось створюють неповторний тандем у поєднанні з ніжною фетою, крем-сиром, освіжаючою м'ятою, гострим перцем халапеньо та пікантною гірчицею.
  • Філе дорадо з перцевим соусом. Обожнюєте гострі відчуття з нотками легкості - ми пропонуємо замовити їжу додому, у якій мариноване в цитрусах філе дорадо гармонує зі шпинатом, часником, паприкою, ерінгами, стручковою квасолею та бобами едамаме. Неабиякої нотки ніжності та пікантності додає вершковий перцевий соус.
  • Бамбук. Якщо вам захотілось не просто замовити їжу для ситного вечірнього перекусу, а насолодитись ідеальним десертом, спробуйте нашу актуальну новинку. Для приготування смаколика ми застосовуємо мигдалевий бісквіт, що подається з кокосовим мусом, сиропом лічі, свіжим виноградом, кремом шантільє. Неабиякої привабливості десерту додає велюр із білого шоколаду. 

Їжа, замовити яку ви можете з нашого ресторану Янг на доставку, підкорить ваші серця та подарує нові та незабутні відчуття. Ви зможете оцінити паназійську кухню з дещо іншої сторони, адже навіть оновлене меню ролів вас приємно здивує цікавими поєднаннями. Ми - ресторан східної кухні Young, який підтримує сімейні цінності та прагне, аби ви проводили якомога більше часу з близькими, а не клопотались на кухні після напруженого дня, аби їх потішити смаколиками.

Читайте також: Як обрати суші сет? Декілька порад

 

До вподоби паназійська їжа - доставка таких страв пропонується з нашого закладу Янг!

Для здійснення замовлення їжі додому не потрібно шукати особливого приводу, адже іноді так хочеться відволіктись від сірої буденності і просто відпочити. Ми пропонуємо звернути увагу на оновлене меню з ресторану Young у Тернополі, доставка страв тут виконується по місту та передмісті. Щоб їх замовити, телефонуйте нам за номером 068-055-77-11 або ж оформляйте замовлення онлайн. Доставка страв з ресторану Young у Тернополі, меню якого включає паназійську кухню, - це справді вдале рішення, коли ви:

  • хочете відпочити, проте є невимовне бажання смачно поїсти;
  • плануєте зустріч з родиною, друзями;
  • думаєте організувати романтичне побачення коханій людині;
  • маєте важливий привід, аби запросити найдорожчих людей.

суші янг

Переглядайте з ресторану Янг меню, а особливу увагу зверніть на наші новинки. Ми знаємо, як вас приємно здивувати та чим потішити, тому пропонуємо лише найкращі оригінальні смаколики!

Наступна стаття >Наступна стаття