Не прогав останні теплі дні! - Збирайся на пікнік з Файним містом

2021-09-07

Перші тижні вересня – час так званого «молодого бабиного літа» та чудова можливість насолодитись останніми сонячними днями перед традиційними для жовтня та листопада затяжними зливами та холодною погодою. Один із найкращих способів це зробити – замовити страви для пікніку від мережі Сім’я ресторанів Файного Міста!

Доставка їжі від Сім'ї ресторанів Файного міста: ми допоможемо провести останні теплі дні на природі смачно та без зайвих турбот

Отримати сповна задоволення від останніх літніх днів легко можна, організувавши пікнік. Якщо ж Ви не хочете витрачати дорогоцінні години Вашого відпочинку на купівлю продуктів в супермаркеті, їх приготування та упакування страв або смаження шашлику в лісі, тоді доставка їжі від Сім’я ресторанів Файного міста – саме те, що Вам потрібно!

страви гриль доставка від Сім'ї роесторанів

Наша доставка їжі Тернопіль гарантує ідеальний відпочинок кожному тернополянину: Вам більше не доведеться заморочуватись приготуванням їжі та Ви зможете сповна насолоджуватись природою, пташиним співом та відпочинком від міських джунглів. Тернопіль доставка їжі від Сім’ї ресторанів – це чудовий вибір, оскільки меню наших семи закладів містить всі необхідні напої та страви для пікніку, що зроблять Ваше дозвілля повноцінним, приємним та надзвичайно смачним:

  • м’ясні сети (вирізка теляча, доставка шашлик курячий, шашлик свинний, томлені ребра поросяти, кабачки, баклажани, печериці, помідори чері, три соуси, картопля) на гучну компанію;
  • рибні сети;
  • страви на грилі – соковиті ковбаски гриль із соусом;
  • доставка закусок, овочів та коренеплодів на грилі (цибуля, кабачок, баклажан, перець болгарський, шампіньйони, печериці, морква, картопля, буряк, гарбуз, соус соєвий, соус песто, часник);
  • томлені ребра поросяти, клубні ребра bbq та ребра в медовій глазурі;
  • свинний стейк та біфштекси;
  • брускети та лаваші.

Доставка їжі Тернопіль – страви на грилі, що прямують до Вас, де б ви не відпочивали!

Доставка їжі Nернопіль від Сім’я ресторанів Файного Міста – це дуже зручна та швидка послуга, яка надає можливість смакувати страви гриль незалежно від того, де Ви вирішили організувати пікнік: в парку імені Тараса Шевченка, Національного відродження, на березі Тернопільського ставу або взагалі за містом – наша Тернопіль доставка їжі працює на всій території міста та навіть за його околицями!

Доставка здорової їжі від Сім’ї ресторанів працює за наступними тарифами та умовами:

  • мінімальна вартість замовлення гриль страви: по м. Тернопіль - 200 грн, за межі міста – 300 грн, самовивіз – мінімальна вартість відсутня;
  • доставка шашлик коштує: по м. Тернопіль – 30 грн, за межі міста – 50 грн;
  • безкоштовна доставка їжі Тернопіль при замовленні: у м. Тернопіль – від 450 грн, за межі міста – від 500 грн;
  • приймаємо замовлення на страви на грилі онлайн на сайті, за телефонами або у мобільному застосунку «Файне Місто» щоденно до 21:20.
  • доставка їжі відбувається протягом орієнтовно 30-40 хвилин (залежить від складності приготування страви гриль, заторів, відстані до адреси замовлення та може бути більшою).

Наша доставка їжі – це завжди ароматні та соковиті страви для пікніку, які Ви отримаєте у спеціальних місткостях гарячими, як ніби при подачі в закладі! Не баріться та телефонуйте нам, аби доставка їжі Тернопіль зробила Ваше дозвілля незабутнім!

Наступна стаття >Наступна стаття