Найпопулярніший бар в Тернополі Пасаж пригощає величезними бургерами

2019-05-26

Бургери прийнято називати вуличною їжею. На жаль, не у всіх людей з цим продуктом пов’язані лише позитивні думки. Суха котлета, овочі не першої свіжості розчаровують. Популярний тернопільський бар Пасаж Адлера 13 готовий розвіяти ці міфи, оскільки пропонує вишукані бургери. Щоб їх приготувати, кухарі використовують лише перевірені інгредієнти. Соковита котлета, свіжі овочі, пікантний соус придають страві незрівнянний смак. Булки готуються власноруч. Ідеальна структура тіста та рум’яна скоринка придають страві неперевершеного зовнішнього вигляду.

Які популярні страви пропонує бар у Тернополі Пасаж Адлера 13?

 

burgerБар у Тернополі Пасаж Адлера 13 пропонує замовити бургери з різною начинкою. Смачна котлета із телятини, курки чи риби придає організму відчуття ситості та вважається хорошим енергетичним джерелом. Вишуканий соус, в свою чергу, робить страву соковитою, а свіжі овочі – апетитною. Варто зазначити, що замовити бургери можна різних розмірів та з будь-якою начинкою. Для того, хто проголодався, ідеально підходить DOUBLE BURGER GRILL. Не менш ситними також вважаються бургери з телятиною. Неабиякий смак цій страві придає сир. Жінки, які слідкують за своєю фігурою, в більшості випадків обирають страви з курятини чи риби. Соковита котлета насичує організм корисними речовинами, а також забезпечує заряд бадьорості.

Меню бару Пасаж Адлера дійсно вражає. З бургерами ідеально смакують не лише безалкогольні, а й алкогольні напої. Запашне пиво чудово доповнює смак страви. А ще можна замовити алкогольні коктейлі. Бар пропонує широкий їх асортимент. Вибір напою, як правило, залежить від індивідуальних смакових вподобань. Коктейльна карта дає можливість обрати найбільш підходящий по всім критеріям напій. Уміле поєднання складників робить кожен коктейль вишуканим і незрівнянним. А його зовнішній вигляд ще більше вражає!

Чому слід замовити бургери в закладі Пасаж Адлера 13?

Завдяки тому, що клубне меню різноманітне, обрати потрібну страву чи напій зможе навіть найвибагливіший гість. Звичайно, жоден прихильник вуличної їжі не відмовиться від бургерів. Соковиті, ароматні та смачні – це лише частина їхніх переваг. Замовити бургери у даному закладі рекомендується по таких причинах:

  1. Для їх приготування кухарі використовують продукти власного виробництва. Вони категорично проти добавляння напівфабрикатів, адже знають про їх негативний вплив на організм.
  2. Бургери виглядають красиво. Оригінальна подача страви сподобається навіть найвибагливішому гостю.
  3. Вартість їжі доступна, тому її може замовити кожен бажаючий.
Наступна стаття >Наступна стаття