Найпопулярніші кухні світу в одній мережі ресторанів

2021-05-26

Як швидко познайомитися з культурою іншої країни? Їжа розповість Вам усе про народ, що її готує! Сім’я ресторанів Файного Міста допоможе здійснити гастроподорож навіть в умовах світової пандемії. Завітайте до закладів нашої мережі, — найкращі кухні світу вже чекають на Вас!

Швидка і смачна доставка їжі від Файного: знакові страви найпопулярніших кухонь світу щодня на Вашому столі!

Доставка їжі ТернопільНаша мережа ресторанів об’єднує навколо себе традиційну та сучасну українську, європейську, азійську, американську та мексиканську кухні. Доставка їжі можлива з усіх закладів, окрім Ян Амор!

Якщо Вам до смаку італійська кухня, КЛУБ Файного Міста у місті Тернопіль пригостить смачними стравами. Італія — це не лише піца та паста. Файна доставка їжі у місті Тернопіль вже зараз може привезти тортеліні з лососем, шпинатом і крем-сиром. Це такі італійські пельмені, що готують у Болоньї, ну ще у КЛУБІ Файного, звісно.

Бар Пасаж Адлера 13 пропонує скуштувати популярні страви Америки. Зокрема тут можна замовити справжні бургери. Доставка у місті Тернопіль від Файного привозить топові бургери з картоплею фрі чи по-селянськи на вибір + соуси, що є класичним поєднанням для американського стріт- та фаст-фуду. А от для прихильників азійської кухні працює паті-ресторан Young у місті Тернопіль. Заклад готує класичні та авторські роли, суші. Для Азії також характерні гострі супчики, багаті білком, як от наш фо з морепродуктами чи місо з лососем і тофу. Азійська їжа у місті Тернопіль дуже популярна, зокрема з вок-меню від ЯНГ.

Файне Місто Паб відомий своєю смачною та різноманітною кухнею. У меню зібрано європейські та українські страви, багато закусок до хмільного. Файне у місті Тернопіль пригощає ситним панським деруном та м’ясними пательнями, які обожнюють місцеві та гості міста. Чікен стріпс, крильця баффало, сирні палички у фритюрі — німецька класика до пива від паба Файне Місто! А от якщо хочеться більше українських страв у шикарній ресторанній подачі, Вам у ресторан НА НЕБІ. Скуштуйте рожеві вареники з індичкою і фуа-гра, медальйони з картопляним пюре, язик у глазурі з квасу.

У нас діє безкоштовна доставка їжі по місту Тернопіль також з ресторану НОНАМЕ. Мексика відома своїми гостро-пікантними стравами та особливою любов’ю до кукурудзи. No Name у місті Тернопіль нагодує Вас справжнім мексиканським такос (кукурудзяні коржики з начинкою), супчиком з чилі — касуелою, буріто (мексиканський аналог шаурми). Робіть замовлення у додатку FaineMisto або на сайті fainemisto.com: найпопулярніші кухні світу в одній мережі ресторанів, що завжди поруч!

Хочете замовити їжу у місті Тернопіль? Сім’я ресторанів Файного Міста до Ваших послуг!

Чому варто замовити їжу у місті Тернопіль на доставку саме у нас:

  • Різноманітне меню + смачно + гарні порції.
  • Приємні ціни та безкоштовне доставлення по місту від 450 грн.
  • Своєчасна доставка по Тернополю та за місто.

Також запрошуємо відвідати наш ресторан французької кухні Jan Amor. Доставки з нього наразі немає, але можна пообідати у самому закладі.

Наступна стаття >Наступна стаття