Найкраща кухня Файного Міста у Вас вдома: доставка обідів у будь-який куточок Тернополя!

2019-05-26

Смачно їсти і не витрачати часу на приготування – мрія? Реальність, що дарує мережа закладів Файного Міста. Відтепер добре повечеряти можна вдома, не покидаючи затишної оселі. Тож кличте друзів і приготуйтеся до нереального обіду!

Замовити їжу з доставкою – ідеальне рішення для відпочинку усією родиною

stravaНащо витрачати час на закупи продуктів, стояти за плитою та поратися біля баняків, якщо найсмачніші страви від Файного можна замовити на сайті? Усе надзвичайно просто: заходьте на сайт, обирайте меню улюблених закладів – доставка їжі працює швидко, зберігаючи усі страви гарячими і смачними.

Важлива інформація:

✓ Пасаж реалізує послугу з 12:00 до 24:00, КЛУБ і паб Файне Місто – з 11:00 до 24:00.

✓ Мінімальне замовлення від 100 гривень, вартість послуги – 30 гривень.

✓ Безкоштовна доставка обідів за наш рахунок? Із задоволенням! Але для цього сума замовлення має бути від 400 гривень – кличте більше друзів, адже разом смачніше і дешевше.

Наша мережа пропонує меню декількох закладів, кожен з яких має свої особливі страви і напої. Великі порції, приємні ціни і швидка доставка – те, що треба для затишних посиденьок.

Доставка їжі у Тернополі від мережі ресторанів Файного Міста: завжди смачно і доречно! Скуштуйте страви з меню кожного закладу у себе вдома!

Тернополяни обожнюють ресторани Файного, не менш популярною є послуга доставки, адже інколи так не хочеться виходити з дому, але смачний обід – то ж святе. Бар Пасаж Адлера 13, паб та КЛУБ Файного нагодують Вас за будь-яких обставин: Ваша ситість і задоволення – це наша парафія!

У закладах є декілька шалено популярних позицій, які замовляють надзвичайно часто. Ви ще не обідали у нас? Час виправляти цю страшну помилку – доставка обідів швидко втамує голод. Тому пропонуємо замовити у першу чергу страви з ТОП-листу наших постійних гостей:

1. Пательня з м’ясом курки – печена картопля у мундирі, що є подушкою для соковитої і водночас такої ніжної курочки, все це доповнює хрумкий салат з капусти. Паб Файне відомий ще однією стравою, що вже стала легендарною серед тернополян – панський дерун з куркою/свининою. Величезна картопляно-м’ясна смакота, з’ївши один раз, закохуєшся і хочеш ще.

2. Важко знайти когось байдужого до бургерів, а надто серед молоді. Бар Пасаж Адлера 13 знає, як приготувати такий бургер, щоб від нього було неможливо відірватися.

a) CHICKEN BURGER – класичний з куркою.

b) BURGER GRILL з телятиною, DOUBLE BURGER GRILL – подвійна насолода для тих, хто любить добре поїсти. Готуються на грилі, тому аромат та нереальний смак гарантовано!

c) Сирна насолода – BURGER ІТАЛЬЯНО з моцарелою та зеленню, CHICKEN CHEESE BURGER, CHEESE BURGER з телятиною.

3. Ніжна курка з картопляним пюре та грибним соусом – така звична і домашня страва, але приготована майстерними руками кухарів – просто шедевральна смакота! Соковита курка у тандемі з ніжним пюре картоплі дійсно чудова ідея для обіду. А як щодо цезарю з пряною курочкою та чіпсами начос? КЛУБ Файного доводить вкотре – звиклі страви можуть мати нові відтінки і смаки. Скуштуйте оновлений цезар вже зараз!

Цілодобова доставка їжі від мережі ресторанів Файного Міста, на жаль, поки що неможлива, але заклади реалізують послугу до 24:00. Заощаджуйте час – обідайте, вечеряйте смачно без зайвих клопотів із мережею Файного!

Наступна стаття >Наступна стаття