Найкращі європейські страви та ще декілька причин смачно поїсти в КЛУБі Файного

2020-01-20

 

Клуб Файного Міста – це ідеальне місце для зустрічі та смачного обіду чи вечері в самісінькому центрі міста. Будь-хто, незалежно від віку чи вподобань знайде собі тут страву до смаку, комфорт та затишок. Клуб Файного – сучасне сіті-кафе з європейською кухнею, приємною атмосферою, саме тут можна по-справжньому відпочити і насолодитися бездоганною кухнею і чудовим сервісом. 

 

Де смачно поїсти в місті Тернопіль?

stravaКоли виникає питання, де смачно поїсти у нашому місті, одразу спадає на думку Клуб Файного. А все тому, що заклад має чимало переваг:

  • Популярна європейська кухня, серед якої особливий акцент зроблено на апетитні італійські страви, перед якими важко встояти. Паста, тортеліні, фетучіні, брус кети, моцарела фрі, клубні салати – усе це варто спробувати. 

  • Крім цього меню ресторану європейської кухні постійно поповнюється новинками та сезонними стравами.

  • Усі страви готуються безпосередньо перед подачею із найсвіжіших якісних продуктів.

  • Сучасний затишний інтер’єр з дерев’яними столиками на першому поверсі і зручною лаундж-зоною з м’якими диванчиками – на другому. Влітку популярністю користується комфортна відкрита веранда, прикрашена великою кількістю живих квітів.

  • Ідеальна подача страв та бездоганний сервіс, який завжди вигідно вирізняє заклади Файного серед інших, адже мало які заклади Тернополя можуть похвалитися таким ввічливим та професійним персоналом. 

Сім'я ресторанів Файного Міста – це найкращі ресторани Тернополя, серед яких кожен знайде для себе улюблений заклад, адже концепція кожного своєрідна й цікава. 

 

Що потрібно, щоб замовити їжу Тернопіль

Смачними стравами із Клубу Файного міста можна ласувати і на роботі, і вдома. Якщо до вас неочікувано завітали гості, чи немає часу готувати вечерю, або захотілося ароматних гарячих страв в обідню перерву в офісі, просто замовте доставку від Файного. 

Для того, щоб скористатися послугою швидкої доставки їжі від Клубу Файного, потрібно:

  • Замовити страви на суму не менш, ніж 200 грн, якщо доставка в межах міста, і 300 грн – якщо за межами.

  • Обрати бажані страви на сайті закладу, або подзвонивши по телефонах, чи скориставшись спеціальним мобільним додатком «Файне місто». 

  • Оплатити послугу доставки, яка вартує 30 гривень. Якщо ж ваше замовлення буде більш, ніж на 450 гривень по чеку, то послуга кур’єра безкоштовна (для замовлень за місто чек повинен бути від 500 гривень).

Клуб Файного міста доставляє замовлення щоденно з 11.00 до 23.30.

Наступна стаття >Наступна стаття