Насолождуйся приємним вечором разом з коктейлями 2go від Пасаж 13

2021-09-03

Важко не погодитись, що алкогольні коктейлі є ідеальним доповненням до більшості страв, які зроблять перебування в ресторані значно приємнішим та веселим. Якщо Ви хочете спробувати якісні та надзвичайно смачні коктейлі алкогольні по приємних цінах, тоді запрошуємо Вас до найбільшого тернопільського бару – Пасажу Адлера 13!

Замовляй авторські або класичні алкогольні коктейлі з собою в Пасажі Адлера 13!Смачний алкогольний коктейль від сім'ї рресторанів файного міста

Бар Пасаж Адлера 13 – справжній тернопільський центр розвитку барної культури та культури споживання алкоголю, меню якого нещодавно поповнилось цікавою новинкою – алкогольними коктейлями to go. Алкогольні коктейлі в асортименті закладу представлені в неохолоджених або охолоджених закритих скляних пляшках, які можна зручно зберігати вдома, та виготовлені із найсвіжіших натуральних й соковитих попередньо незаморожених сезонних фруктів, мають безпечно допустимий рівень міцності та % вмісту цукру й не містять кісточок:

  • наливка домашня береховка (169 грн / 0,375 л);
  • наливка молочна (169 грн / 0,375 л);
  • лікер фініковий (189 грн / 0,375 л);
  • наливка ананас-обліпиха (169 грн / 0,375 л);
  • пікантна наливка малина-перець чилі (169 грн / 0,375 л);
  • наливка яблучний пиріг (169 грн / 0,375 л);
  • соковита наливка лайм-диня (169 грн / 0,375 л);
  • наливка чорниця-суниця (169 грн / 0,375 л).

Кожний відвідувач може замовити напої власного виробництва та коктейлі з собою: Ви отримаєте Ваш улюблений коктейль в стаканчиках з собою – це надзвичайно зручно, якщо Ви хочете його спожити під час прогулянки сонячною погодою, а не сидячи в закладі. Окрім того, за Вашим бажанням ми можемо приготувати унікальні напої з собою, що не представлені в цьому переліку – повідомте про це нашому офіціанту та він приготує більш міцний або слабкий, солодший або кисліший та запропонує додаткові варіанти, аби максимально задовольнити Ваші гастрономічні вподобання!

 

Пасаж Адлера 13 – напої власного виробництва, що зроблять вечір чарівним!

Пасаж Адлера 13 – один із семи закладів мережі Сім’я ресторанів Файного Міста, що прагне розвивати культуру споживання алкогольних напоїв тернополян та гостей нашого міста й постійно самовдосконалюватись, аби кожний клієнт завітав до мережі за надзвичайно смачними стравами та коктейлями ще не один раз! Сім'я ресторанів Файного Міста – це не про нічні клуби, паби та ресторани, в яких щоразу очікуєш побачити однаковий перелік страв високої кухні різних країн Світу: кожного сезону наше меню поповнюється унікальними стравами відповідно до запитів та побажань наших клієнтів, аби завітавши до нас Ви мали змогу отримати нову порцію неймовірних емоцій від навколосвітньої подорожі, не встаючи з-за столу або не виходячи з дому!

Сім'я ресторанів Файного Міста – Ваш комфорт та відпочинок у надійних руках!

Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.

Наступна стаття >Наступна стаття