Найсмачніші бургери Пасажу - що найчастіше замовляють наші гості? П'ять фаворитів

2021-11-18

Бургери на грилі – одна з перших страв, що асоціюється в тернополян із закладом Пасаж Адлера 13. Вони дуже полюбились мешканцям нашого міста, тому пропонуємо Вашій увазі п’ять бургерів, що користуються найбільшою популярністю серед відвідувачів Адлер Тернопіль.

 

Соковиті бургери Тернопіль у Пасажі, що пальчики оближеш!

Доставка бургерів Бургери Тернопіль є головною окрасою бару Пасаж Адлера 13, що найкращим чином представляє американську кухню. Завітавши до Адлер Тернопіль, найперше, що потрібно зробити - замовити бургери, яких в меню закладу представлено аж 18 різновидів! Ми розуміємо, що серед такого різноманіття бургерних сетів важко обрати один, тому знайомимо Вас з найсмачнішими за версією наших відвідувачів п’ятьма бургерами:

  • CHEESE BURGER З ТЕЛЯТИНОЮ відкриває наш топ найкращих бургерів. До нього входять котлета з телятини, моцарела фрі, айсберг, корнішони, помідори, американська гірчиця, соуси гриль та блю чіз й картопля фрі;
  • CHICKEN БАФФАЛО BURGER – ніжне паніроване в кукурудзяних пластівцях куряче філе, цибулеві кільця, моцарела, помідори, айсберг, американська гірчиця, соуси баффало, блю чіз й гриль та картопля фрі;
  • Для справжніх любителів телятини та тих, хто хоче розкрити її смак за допомогою різних соусів маємо TRUE BURGER З ТРЮФЕЛЬНОЮ ВАННОЮ, до якого входять телятина XL, сир моцарела, американська гірчиця, соуси блю чіз й гриль та картопля фрі;
  • Для тих, хто полюбляє бути в тренді - бургер BLACK БАФФАЛО З ТЕЛЯТИНОЮ з чорною булочкою, моцарелою, беконом, руколою, помідорами, синьою цибулею, соусом, котлетою з телятини та картоплею фрі;
  • Закриває наш рейтинг CHICKEN BURGER, який вподобали тернополяни за надзвичайно смачне поєднання курячого філе в кукурудзяній паніровці з моцарелою, айсбергом, корнішонами, помідорами, соусом, американською гірчицею та картоплею фрі.

 

Не знаєте де замовити бургери на доставку в Тернополі? - В закладі Пасаж Адлера 13!

Вже зголодніли після прочитаного? Завітайте до Пасаж Адлера 13 за адресою м. Тернопіль вул. О. Кульчицької, буд. 1, щоб замовити бургери та швидко втамувати голод! Якщо в цьому переліку Ви не побачили українські бургери, які б Вам хотілося спробувати, то Адлер Тернопіль має ще тринадцять бургерних сетів, які Вас точно здивують. Ми з радістю очікуємо гостей, тому наші привітні офіціанти порадять страви, які будуть до смаку саме Вам та залишать виключно позитивне враження про перебування в Пасаж Адлера 13!

Для Вашої зручності ми також пропонуємо послугу з доставка бургерів Тернопіль в будь-яку локацію нашого міста або за його околиці. Доставка бургерів та будь-яких інших страв мексиканської або мексиканської кухні з нашого закладу – це чудова можливість влаштувати веселі посиденьки з друзями та захопливий кіноперегляд вдома або смачну обідню перерву на роботі. З Пасаж Адлера доставка більше не потрібно витрачати час на затори або громадський транспорт – телефонуйте нам щоденно за номером 067-131-33-03 з 12:00 до 21:20!

Надзвичайно приємний смак страв в поєднанні з доступними цінами та професійним обслуговуванням в Пасаж Адлера 13 доводить правильну приналежність закладу до кращі заклади Тернополя!

Наступна стаття >Наступна стаття