Найкращий смак у всіх його відтінках - доставка суші від Сім'ї ресторанів Файного міста

2022-02-07

Сім’я ресторанів Файного Міста завжди має чим здивувати своїх навіть найвибагливіших клієнтів. Особливо це стосується паназійської кухні, яка широко представлена в одному з наших закладів – ресторані Young. Янг в Тернополі пропонує унікальні страви в’єтнамської, китайської, тайської та японської кухонь, приготованих за оригінальними рецептами. Однак, запевняємо, що Вам немає потреби купувати авіаквиток до однієї з вищеперелічених країн, оскільки Young ресторан надає можливість отримати справжнє гастрономічне задоволення первозданної форми, пропонуючи страви без жодної адаптації до українського споживача!

Доставка суші в Тернополі з Янг гарантує справжній смак, як у Японії!

доставка суші тернопільНе обов’язково виходити з дому, аби стати поціновувачем паназійської кухні: кожну зі страв, представлених в меню Янг в Тернополі, Ви можете легко замовити з доставкою. Що б Ви не запланували, смачний та поживний обід на роботі, домашню вечірку із друзями або романтичну вечерю з коханою людиною, наші страви допоможуть створити особливий сімейний затишок та сприятимуть дружній атмосфері спілкування. Особливо радимо замовити доставку суші в Тернополі, окрасу японської кухні, яка, відповідно до відгуків наших відвідувачів, є чудовим початком знайомства з особливостями азійської кулінарної традиції.

 Ми здійснюємо доставку справжніх японських суші на будь-який смак. Різноманітні традиційні та оригінальні авторські роли з незвичайним поєднанням інгредієнтів – Ви будете приємно здивовані нашим асортиментом:

  • суші сет, представлені в 11 позиціях різного розміру: Young, Панко, Party сет, сет Драконів, Філадельфія, авокадо та сяке. 
  • ролл сет: філадельфія з креветками, філадельфія з лососем, філадельфія з вугром, червоний дракон, золотий дракон, зелений дракон, аляска з лососем, аляска з креветками, аляска з вугром та каліфорнія з лососем. 
  • фірмові ролл сети Young: кабіякі темпура, філадельфія oversize, рол зі смаженим лососем, філадельфія young, унагі філадельфія, рол зі спайсі гребінцем, хокайдо, кунсей з копченим лососем, овочевий рол, ебі харумакі, такеші з вугрем, сяке теріякі, спайсі сяке, ебі філадельфія та сяке філадельфія. 
  • обсмажені роли сети на доставку: імператорський рол, панко, ебі алмонд, панко лосось-креветка, панко урамаку та панко вугор-креветка. 

Young ресторан пропонує широке розмаїття суші в Тернополі з доставкою, щоб кожний тернополянин точно зміг замовити суші відповідно до власних смакових уподобань та настрою. Якщо ж Ви вже зголодніли, прочитавши повний перелік асортименту японських суші в Young, закликаємо Вас не зволікати та замовити суші в Тернополі саме з нашого зкладу!

Як замовити суші в ресторану Янг в Тернополі?

Замовити суші в Янг у Тернополі Ви можете легко наступними способами:

  • завітавши до ресторану особисто;
  • скориставшись безкоштовним мобільним застосунком «Файне місто»;
  • замовивши онлайн на нашому сайті fainemisto.com; 
  • зателефонувавши за номером 098-055-77-11 або 0352-51-94-44.

Ми здійснюємо суші доставку в Тернополі в будь-яку локацію міста або за його межі. Незалежно від того, де Ви перебуваєте, - вдома, на роботі або на відпочинку в парку з друзями, Ви завжди можете розраховувати на надзвичайно смачні суші в Тернополі з доставкою, що подарують гарний настрій та зарядять енергію на другу половину дня. Унікальне поєднання японської культури із тернопільською душею, великі порції та широкий асортимент – головні причини, чому містяни обирають саме ресторан Янг для доставки суші в Тернополі. Замовляйте суші доставку в Тернополі та переконайтесь в цьому самостійно за лічені хвилини!

Наступна стаття >Наступна стаття