Найкраща вечірка вдома із найсмачнішою піцою Тернополя. Запрошуй друзів!

2022-02-09

Перегляд фільму з друзями, вечірка або романтичний вечір минають значно веселіше та приємніше, якщо замовити піцу в Тернополі з Сім’ї ресторанів Файного Міста. Наша італійська піца – це не те, до чого вже звикли всі, оскільки кухарі в Пабі Файне Місто готують її особливому. Переконуємо, що піца точно сподобається Вашим гостям, а спробувавши її лише один раз, Ви замовлятимете її надалі!

Паб Файне Місто - італійська піца, що варта Вашої уваги!

замовити піцуІталійська піца у Файне Місто паб підкорює своєю простотою та ніжним смаком. Гадаєте, в чому полягає унікальність нашої піци? Увесь секрет в особливому рецепті приготування!

Паб Файне Місто використовує для приготування піци найбільш очищене і максимально подрібнене борошно типу «00» з м'яких сортів пшениці. Тісто виходять еластичним та м’яким завдяки високому вмісту клейковини. Після цього тісто проходить подвійну ферментацію, що триває загалом 24 години: тісто дозріває, насичуючись смаком та ароматом. Ферментація покращує засвоєння людським організмом тіста – у Вас точно не виникне почуття, що ніби з’їли цеглу.

Визначення необхідної кількості всіх інгредієнтів та часу для дозрівання є філігранною та нелегкою справою, оскільки потрібно правильно розрахувати тривалість ферментації, щоб тісто не перекисло. Варто враховувати і температуру борошна та води, і температуру приміщення. Після цього наше ідеальне тісто кухарі розкачують дуже-дуже ніжно виключно руками, роблячи це з любов’ю – основним інгредієнтом, без якого не вийде жодне смачне тісто в світі!

Італійська піца в Пабі Файне Місто – це:

  • можливість замовити піцу аж у восьми традиційних італійських різновидах: «М’ясна», «Фрутті де Маре на білому тісті», «Маргарита», «Сирна», «Пікантна Папероні», «Капричоза», «Салямі» та «Прошутто»;
  • шанс заказати піцу в Тернополі в ідеальному співвідношення ціни, надзвичайного смаку та великого розміру, якої вистачить на всіх!
  • замовлення піци в Тернополі, що приготована з високоякісних натуральних інгредієнтів;
  • чудовий спосіб покращити собі настрій, втамувати голод та зарядитись енергією!

Як замовити піцу в Тернополі з Пабу Файне Місто?

Паб Файне Місто також надає послуги з доставки піци в Тернополі. Тому, якщо Ви зголодніли, найкращим способом втамувати голод за лічені хвилини буде замовити піцу Тернополь з нашого закладу. Піца Тернопіль доставка з Файне Місто паб здійснюється за наступними умовами: 

  • піцу замовити можливо онлайн на сайті, у безкоштовному мобільному застосунку «Файне Місто», зателефонувавши за номером 098-055-77-11 або 0352-51-94-44 або завітавши до закладу особисто;
  • піцу в Тернополі замовити можливо щоденно з 11:00 до 22:20;
  • здійснюємо доставку піци в Тернополі протягом 30-40 хвилин, за межі міста – 1-1,5 години;
  • безкоштовна піца Тернопіль доставка при замовленні в межах Тернополя від 500 грн, за межі міста від 550 грн;

Крім того, Ви можете будь-яким з чотирьох зручних способів замовити доставку улюблених страв з інших шести закладів нашої мережі Сім’я ресторанів Файного Міста. Це чудова можливість, окрім італійської, пізнати ще кулінарні традиції США, Мексики, Іспанії, Франції, України, Китаю, Японії та Таїланду! Насолоджуйтесь унікальними стравами зі всього Світу разом з нами!




 

Наступна стаття >Наступна стаття