Na Nebi - особливе місце у Тернополі для вашого найкращого відпочинку

2024-07-26

Ресторан На небі – заклад, який знають у Тернополі та люблять всією душею. Це по-справжньому душевне місце, в яке можна приходити з дітками, адже є дитяче меню та кімната для розваг. Крім того, Na Nebi – улюбленець закоханих і тих, хто шукає у всьому натхнення. З ресторану відкриваються види на центр міста з 6 поверху, а інтер'єр створений з тонким відчуттям стилю. Тому якщо ви досі не вирішили, куди піти в Тернополі, час забронювати столик, щоб насолодитись релаксом і відпочинком.

 

Меню На небі: їжа, яка закохує в себе з першого шматочка

замовити бенкет тернопіль

Найкращі заклади Тернополя – це ті, де гостям смачно, правда ж? І тут На небі просто немає конкурентів! Ресторан з особливою відповідальністю та своєрідною концепцією формує меню, тому ви отримуєте не лише гастрономічну, а й естетичну насолоду. Страви європейської кухні та української подаються в авторській інтерпретації, а ще постійно з'являються в меню сезонні новинки. Якщо ви давно не відвідували наш заклад, радимо відкласти всі буденні справи та спробувати кулінарне оновлення. 

Плануєте вперше прийти у наш ресторан в Тернополі? Обов'язково продегустуйте такі страви від На Небі:

  • паста – ми можемо з упевненістю сказати, що у Na Nebi найсмачніша паста у Тернополі, тому варто її спробувати з морепродуктами, з рваною телятиною та дор блю, з тартаром з лосося або з пікантними креветками;
  • вареники – лише вам вирішувати, з чим сьогодні їсти вареники, – з сиром, картоплею чи вишнями, адже всі вони смачні й апетитні;
  • страви на грилі – серед топових рекомендацій радимо спробувати лосось на овочевому соте, американські ребра, запечену моцарелу у листковому тісті та шашлик зі свинини;
  • вишукані десерти – для любителів смачненького в меню На небі теж знайдеться щось вишукане й ексклюзивне, як до прикладу, круасан Франжипан, печений на грилі чизкейк, профітролі тощо. 

Насправді кожна страва варта вашої уваги, адже ми готуємо з любов'ю та турботою. Щоразу наша команда докладає максимум зусиль, щоб кожен гість міг відчути щастя на смак і порекомендувати рідним ресторан На Небі. 

 

 

Шукаєте найкращі заклади для святкування в Тернополі? Бронюйте дату у Na Nebi!

Коли ви запитаєте у тернополян, які найкращі заклади для святкування у Тернополі, ми точно увійдемо у топ рекомендацій. У Na Nebi створено все для того, щоб незабутньо провести час з друзями чи рідними в честь дня народження, хрестин, весілля, заручин, святкового корпоративу. Ресторан з дитячою кімнатою дозволить не лише гарно відпочити дорослим, а й дітям, які часто сумують та нудяться на подібних заходах. За бажанням можна організувати для малечі майстер-клас, поки батьки будуть дегустувати смачні страви.

замовити бенкет нонаме

Na Nebi – це ідеальне місце для святкування, тому що у нас:

  • велика територія, де можна розмістити багато гостей;
  • смачне й різноманітне банкетне меню ресторану, фуршетні закуски, а також можливий виїзний фуршет і кейтеринг;
  • високий сервіс обслуговування;
  • стильний інтер'єр;
  • дружня та приязна атмосфера;
  • виправдана цінова політика на організацію свят.

Якщо ви довірите нам ваше свято, воно точно пройде незабутньо. Ресторан NA NEBI збереже ваші приємні емоції та допоможе закарбувати у пам'яті щасливі моменти. 

Читайте також: Обіди від На небі - обери свій зручний варіант

 

 

Ексклюзивна пропозиція від власної пекарні На Небі – смачні торти на замовлення у м. Тернопіль

Авторська європейська та українська кухня в Тернополі – це не єдине, що ми можемо вам запропонувати. Оскільки наш заклад має власну пекарню, ми спечемо для вас торт мрії. Наші досвідчені кондитери вислухають всі побажання й реалізують їх так, щоб було смачно й естетично. Якщо вас цікавлять торти на замовлення в м. Тернополі, зв'яжіться з нами для уточнення деталей. Якість та свіжість гарантуємо, а ще здивуємо асортиментом начинок, креативним мисленням та секретними рецептурами десертів.

Na Nebi Grill&Wine – місце щасливих людей. Переконайтесь й ви у цьому, забронювавши столик на сьогоднішній вечір!

Наступна стаття >Наступна стаття