NA NEBI – новий заклад від Сім’ї ресторанів «Файного Міста»: ми вдихнули життя в українську кухню!

2019-05-25

Традиційна українська кухня надзвичайно багатогранна та різноманітна. Добре знайомий смак домашніх і таких рідних українцям страв – це чудово, але ж сучасні реалії дещо інакші. Якщо вже приситилася європейська та класична інтерпретація української кухонь, то варто рухатися далі і створювати щось кардинально інакше! Мережа найсмачніших закладів харчування рада Вам презентувати новий заклад – зустрічайте…

 

Перший сучасний ресторан української кухні в Тернополі вже в очікувані на гостей! Сім’я ресторанів «Файного Міста» підготувала для Вас щось дуже ексцентричне та особливе!

Команда «Файного» завжди прагнула бути чесною та прозорою у своїй роботі, тому відкрита кухня – це вже звична справа для закладів мережі. Але відкритий гриль з вогнем, що обрамлений величезним латунним куполом, стовідсотково відрізняє нас від будь-якого іншого кафе Тернополя. Такого Ви не бачили ще в жодному закладі України: замість барної стійки у самому центрі ресторану стоїть велетень-гриль, за яким працюють кухарі, а гості можуть зручно розташуватися довкола.

Величезні панорамні вікна з неймовірними видами на гостинний і затишний Тернопіль, наявність ґонтової оздоби в інтер’єрі, багато зелені й простору перетворюють буденний обід чи вечерю у щось надзвичайне, казкове. Перлиною НА НЕБІ є двометрові світильники, оздоблені лозою – це одна з наших інтерпретацій сучасного українського стилю. Ми не обмежуємося солом’яними стріхами чи петриківкою, як те роблять інші заклади: українці сучасні люди, що слідкують за трендами та створюють їх власноруч і тому гідні актуалізації й перетворень у галузі гостинності.

Меню ресторану української кухні НА НЕБІ: новий підхід до щоденної трапези українців! Файне Місто змінює Ваше уявлення про обід!

Українці вже давно відійшли від виключно української кухні, але разом із тим європейські страви дещо спісніли для спраглого новими смаками споживача. Наша мережа ресторанів, як ніхто інший, розуміє цю тенденцію та хоче підняти вітчизняний сервіс на якісніший рівень. NA NEBI – це принципово новий ресторан Тернополя, який відрізняється сучасними стравами в українській інтерпретації.

Тут Ви не зустрінете в меню 50 різновидів сала чи діжки із соліннями, адже вже давно ніхто так не харчується повсякчас. Варто усвідомити, що українці стали частіше їсти салат «Цезар», аніж борщ чи галушки. Це не добре і не погано – це розвиток гастрономічного руху в Україні. Так чому тоді б не адаптувати закордонні смаколики до українського розуміння, а таким звичним нам стравам зробити цілковитий апгрейд? Ми вже готові вдихнути життя в сучасну українську кухню!

Відчути себе На Небі від гастрономічного задоволення так просто, адже:

➤ Найбільший акцент ми робимо на грилі, позаяк рибка та м’ясо приготовані таким чином надзвичайно корисні для здоров’я, мають неперевершений смак і аромат!

➤ Усі страви з меню розроблялися професійними кухарами декілька місяців. Ми видозмінимо Ваше уявлення про європейську та українську кухні!

➤ Перша у Тернополі винна шафа вже чекає на справжніх гурманів та поціновувачів вишуканого смаку. До речі, представлені вина, наливки, бренді – весь алкоголь українського виробництва: Ви будете приємно здивовані ароматом та п’янким смаком.

Неодмінно завітайте до нового закладу від мережі Файного і змініть своє уявлення про українську кухню! На сайті fainemisto.com можна відслідковувати усі новини та замовити столик.

 

Наступна стаття >Наступна стаття