М'ясо і вино - запорука вдалого святкування хрестин і день народжень

2019-05-26

Для організації свята важливо продумати кожну дрібницю, не оминути увагою жодний нюанс. Простіше і комфортніше це робити у закладі громадського харчування, тут у нагоді стають ресторани Тернополя. Погодьтеся, що зручніше святкувати десь, не морочити голову приготуваннями та прибиранням, закупами їжі або сервіруванням столів. А який заклад ідеально підходить для дійсно класного і приємного відпочинку? Наш особливий ресторан української кухні! Тернополяни вже знають точно – Файне Місто попіклується про хороший настрій і безцінні спогади.

NA NEBI: ідеальне місце для свята, в якому нова українська кухня чудово доповнюється вином і стравами, приготованими на грилі

faineЧому м'ясо та улюблений напій Діоніса так пасують до святкового столу? Бо це завжди смачно, доречно і ситно. А якщо мова про таке унікальне явище, як модернова українська кухня НА НЕБІ, тоді розкішну трапезу гарантовано! Чим пригощаємо:

  • Стейк Рібай з гострим соусом барбекю.
  • Свинні ребра у східному соусі.
  • Філе молодого поросяти у беконі з сирним соусом та карамельним яблучком.
  • Ніжний яловичий язик з пряним вершковим соусом.
  • Стейк Томагавк на кістці з томатною сальсою.
  • Крім того, до Вашої уваги страви зі смачної рибки, сири власного виробництва та велика колекція вин Старого і Нового світу.

Мережа закладів Файне Місто підкаже, які комбінації найбільш вдалі та що краще замовити. Ви будете приємно здивовані сервісом і кухнею!

Які заклади Тернополя чудово підходять для свята будь-якого формату? Звичайно, Сім’ї ресторанів Файного! Запрошуємо у NA NEBI – обіцяємо незабутні емоції!

Чому «файні» заклади Тернополя такі особливі? Бо тут кожного дня затишно, привітне і ненав’язливе обслуговування, сучасний інтер’єр і дуже комфортно. Безперечно, кухня та алкогольні карти також грають свою роль. Але ресторан НА НЕБІ має ще свою особливу «фішку» – вражаючу панораму, що відкриває місто у всій красі з висоти шостого поверху будівлі. Окрім щоденної трапези, наші відвідувачі обожнюють і довіряють наступне:

  • Святкування хрестин. Найперше свято немовляти повинно пройти бездоганно і ми з радістю допоможемо його організувати! Для старших діток у нас облаштовано ігрову кімнату, в якій малечі буде чим зайняти себе, поки дорослі відзначають хрещення.
  • Святкування дня народження. Романтична вечеря на двох чи гучна вечірка у колі рідних та друзів! Нам під силу все! Підготуємо для Вас персональне меню, раптом у тому виникне потреба, врахуємо побажання кожного з гостей.
  • Святкування весілля. Напевно, Ви чули про грандіозне свято відомих мешканців Тернополя? Блогерка Аліна Френдій та ресторатор Петро Заставний довірили нам своє весілля – Тернопіль ще довго «гудів» навколо цієї події! Наша команда готова втілити Вашу весільну казку в реальність – звертайтеся, будемо раді допомогти!

Якщо Вас цікавить оренда закладу на власне торжество чи якийсь значущий захід, дзвоніть до наших адміністраторів за вказаними на сайті номерами – обов’язково проконсультуємо та натхненно прийматимемо участь!

Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.

Наступна стаття >Наступна стаття