Ми зробили сайт "Файне Місто" ще зручнішим!

2019-05-25

"Файне" цінує Вашу думку та враховує усі побажання, тому зробило сайт fainemisto.com ще зручнішим і комфортнішим! Для безперервного розвитку та ефективної роботи наша команда постійно працює над собою, покращує свої сильні сторони й оперативно усуває недоліки. Завдяки такому підходу на усіх рівнях роботи, відвідувачі мережі "Файне Місто" завжди залишаються виключно задоволені та ситі. Час і технології не стоять на місті і "Файне" також прагне крокувати вперед, щоб покращувати сервіс для Вас. 

Онлайн-меню"Файне Місто": що нового ми підготували для Вас?

 strava Одного чудового дня або вечора Ви неодмінно завітаєте до нас і стовідсотково станете постійним гостем мережі ресторанів "Файне Місто"! Об'єднані спільною любов'ю до смачної і поживної їжі, ми разом із Вами створюватимемо якісно новий формат сервісу та підніматимемо українську гостинність на вищий щабель. Завдяки постійній кооперації з гостями, "Файне" стає кращим. Ми цікавимемося думкою наших відвідувачів, а тому створили новий сайт із сучасним дизайном та навігацією, згідно побажань гостей. Доставка їжі у Тернополі відсьогодні оперативніша та простіша, адже ми турбуємося про Вас і тому замовити улюблені страви за 5 хвилин Ви можете у нас. Сім'я ресторанів "Файне Місто" оновила онлайн-меню сайту. Тепер кожна страва винесена як окрема позиція і Ви з легкістю зможете обрати гарнір, юшку, десерти, закуски чи напої. Зручна та проста навігація fainemisto.com скорочує час на пошук необхідної страви, не відволікає Вас від більш важливих справ. "Пасаж Адлера", меню якого потішить любителів смачних закусок та нереальних бургерів, ми додали на оновлений сайт. Поціновувачі високої та вишуканої європейської кухні тішитимуться стравам ресторану "Ян Амор", які особливо смакуватимуть на романтичній вечері з коханою людиною. Фірмові велетенські "Панські" дерунини та улюблена гостями форель на овочевій подушці від ПАБу "Файне Місто" тепер також доступні для замовлення додому. Не маєте часу відвідати улюблений КЛУБ "Файного Міста"? Доставка смачнючих страв компенсує це, створивши особливий настрій для Вашого обіду де б Ви не були!  

Їжа на замовлення у "Файному" — тепер ще швидше, простіше та зручніше!

  Наші відвідувачі обожнюють ласувати стравами не тільки безпосередньо у ресторанах "Файного", але навіть за їх межами! Ми отримували сотні прохань щодо впровадження у роботу системи доставки їжі. Ви просите — ми виконуємо! Тепер зовсім не обов'язково відвідувати бар "Пасаж Адлера", ресторан "Ян Амор" або КЛУБ "Файного", щоб смачно поїсти, адже ми налагодили доставку їжі з кожного нашого закладу! Ви тільки уявіть: смачнючі дерунці з курочкою, ароматні овочі-гриль із пряним соусом, ситні крем-супи в одну мить опиняються на Вашому робочому столі тільки за одним кліком чи дзвінком! Зручність такої функції полягає у тому, що смачно поїсти без жодних приготувань і навіть походів до ресторану можна на роботі або навіть вдома. Здивуйте своїх близьких чи друзів, замовте вишукані страви прямісінько додому! ПАБ чи КЛУБ "Файного"? Меню Вам сподобається неодмінно! Розмаїття перших, других страв, холодних закусок і десертів провокують легке запаморочення у голові та приємне урчання у шлунку — скуштуйте усе! Економте свій час і даруйте його коханим, адже можна не займати себе кулінарними клопотами і замовити їжу. Тернопіль завжди гостинний та привітний до людей, а надто, коли мова йде про "Файне Місто", меню якого тішить розмаїттям, а страви багатогранністю смаку. Доставка відтепер працює через сайт: просто оберіть смакоту для себе та друзів в декілька кліків, а турботливі й оперативні менеджери зателефонують Вам протягом 5 хвилин для уточнення замовлення!  

Оновлене меню "Файне Місто" у Тернополі: новий сайт, нові страви та наша незмінна любов до Вас!

  Команда "Файного" без утоми працює над собою та сервісом, щоб Ви мали можливість куштувати виключно смачні та безпечні страви. Ми щодня чекаємо на Вас у своїх ресторанах, відправляємо Ваші замовлення у всі куточки Тернополя, робимо усе для Вашого комфорту та гарного настрою. Меню КЛУБУ "Файного Міста", ПАБу, ресторану "Ян Амор", "Пасажу Адлера 13" тепер у доступі на оновленому сайті. Замовляйте улюблені страви додому та проводьте більше часу з рідними, а про всі клопоти ми потурбуємося самі! "Файне" відкрите до нових ідей, проектів та позитивних змін, тому ми радо вислухаємо усі Ваші побажання. Оновлений сайт — це черговий крок Вам назустріч, адже сьогодні так важливо економити свій час і раціонально його розподіляти. Яскравий сучасний дизайн ресурсу є втіленням нашого творчого бачення, ми намагалися відобразити у ньому свою любов та повагу до Вас, а значить, і до смачної кухні.

Наступна стаття >Наступна стаття